29 stycznia podczas specjalnej prezentacji zorganizowanej w Rzymie zostanie przedstawiony nowy Fiat Bravo. Auto pojawi się na rynku europejskim w ciągu kolejnych tygodni.
Produkowany w zakładach włoskiego koncernu w miejscowości Piedimonte San Germano nowy Fiat Bravo ma ambicję stać się wyznacznikiem w najważniejszym segmencie rynku w Europie. Jest dziełem specjalistów z Fiat Style Centre, którym zależało na stworzeniu samochodu, którego nadwozie już na pierwszy rzut oka charakteryzuje się wyjątkowym włoskim stylem. Niezwykle przestronną kabinę pasażerską zaprojektowano ze smakiem, a użytkownik doceni wysoką jakość materiałów oraz dbałość nawet o najmniejsze szczegóły.
Samochód ma 434 cm długości, 179 cm szerokości, 149 cm wysokości, a rozstaw osi to 260 cm. Na uwagę zasługuje również bardzo obszerny bagażnik o pojemności 400 litrów.
Oferujący bogatą gamę najnowszych rozwiązań technicznych Fiat Bravo jest autem zwinnym i daje radość z jazdy w każdych warunkach, co jest po części zasługą szerokiej oferty jednostek napędowych, która obejmuje popularne już jednostki 1.9 Multijet (120 i 150 KM), 1.4 90 KM oraz nową rodzinę turbodoładowanych silników zasilanych benzyną T-JET (120 i 150 KM 1.4 Turbo), łączących niskie spalanie i doskonałe osiągi.
[samar.pl - link]
--------------------------------------------------------------------------------------- wygląda IMHO nieźle
bardzo ladny. Szkoda tylko ze podobniez jak z Croma czy tez nowym Punto, sliczne sa fotki i auta pokzaowe, a po ulicach smigaja tanie ekonomiczne wersje ktorym daleko do tych z prospektów.
Szkoda tylko ze podobniez jak z Croma czy tez nowym Punto, sliczne sa fotki i auta pokzaowe, a po ulicach smigaja tanie ekonomiczne wersje ktorym daleko do tych z prospektów.
Ale mimo to uwazam ze i tak Fiat sie troche wzial do roboty i samochody maja naprawde ladne. nowe grande punto wg mnie jest naprawde ciekawa konstrukcja.
Druga sprawa jest kwetia wykonczenia tandetnymi twardymi plastikami ale w sumie Fiat to auto z zalozenia ekonomiczne wiec czego moznaby sie innego spodobac...
Ale nowa brava... sliczna!!! Ciekawe czy bedzie Bravo
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Linia bardzo ładna. Dużo będzie zależało od ceny wejściowej. Na kołach stalowych, bez srebrnych klamek, z szybami przyciemnonymi tylko na 75 procent w kolorystyce nadwozia bez dopłaty, nowe bravo bedzie wygładało mniej oszałamiająco.
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Eeee tam...to i tak ZAWSZE pozostanie Fiat-em... Jak dla mnie - żadna rewelacja. Ot , taka mała dygresja poparta kilkoma niezbyt miłymi acz nie tragicznymi zdarzeniami...
A ostatnio przekonałem się , że np. Alfa też do tego zbioru predystynuje...wykończenie wykańcza...;-)
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz