rozwiązanie ma być w miarę uniwersalne bez katalogowania na kody silnika...ale miało być na przełomie maj/czerwiec...teraz, że październik/listopad może...podejrzewam, że 2013 roku można nie brać pod uwagę...
Nowe cenniki Octavii i Roomstera
Zwiń
X
-
Nowe cenniki Octavii i Roomstera
Skoda daje od dzis 15.10.2012 r. nowe ceny na Roomstera i Octavie (nie na wszystkie wersje).
Wyglada to niezle, a jeszcze pewnie mozna dostac znizke do dealera...
czyzby Ford z nowymi cenami swoich aut ogloszonymi tydzien temu (Ford obnizyl ceny) zaczal wojne cenowa???
-
-
"Upust dotyczy tylko samochodów magazynowych z wyłączeniem serii limitowanej Fresh. Liczba aut w promocji ograniczona. Upust na pozostałe wersje wynosi 5 000 zł. Dla silnika 1.6/75 kW 6 600 zł. Oferta łączy się z promocyjnym leasingiem i kredytem. O szczegóły zapytaj Sprzedawcę."
Według mnie to nic nowego się nie wydarzyło.
Komentarz
-
-
No wydarzylo, bo masz na wyprodukowane auta znizke od Skody 10.000 a nie owe 5000 - rozumiesz?Zamieszczone przez Chris11"Upust dotyczy tylko samochodów magazynowych z wyłączeniem serii limitowanej Fresh. Liczba aut w promocji ograniczona. Upust na pozostałe wersje wynosi 5 000 zł. Dla silnika 1.6/75 kW 6 600 zł. Oferta łączy się z promocyjnym leasingiem i kredytem. O szczegóły zapytaj Sprzedawcę."
Według mnie to nic nowego się nie wydarzyło.
to nie jest znizka od dealera tylko od Skody i to jest owa nowosc i to istotna.
Widac chca sprzedac wyprodukowane Octavie i zaczac bardziej promowac Rapida? A poza tym Roomster z 1.4 ma na serio dobra cene, tyle ze ciagle widac sprzedaje sie ch...jowo, ale ogolnie to dziwny nieco samochod... taki troche stworzony bez grupy docelowej nabywcow.... mam w domu jego pierwsze foldery reklamowe - tam byli sami mlodzi ludzie - na obrazkach przedstawiani jako usmiechnieci - jezdzacy nim chyba na wakacje (morze i plaza na obrazkach)... ale jakos mlodych ludzi w tym aucie nie widze. W sumie to prawie w ogole nie widze Roomsterow, chyba ze czasem firmowe. No i cene poczatkowo mial za wysoka. Oby tego bledu z Rapidem nie powtorzyli....
[ Dodano: Pon 15 Paź, 12 19:07 ]
no ale teraz masz na 1.6 tez 10.000 zl tyle ze to musi byc juz model wyprodukowany... stal taki np. w salonie w Warszawie jak szukalem (bez sukcesu) Rapida w zeszlym tygodniu tam przy okazji :-) Poza tym zawsze cos wytargujesz tez od dealera...Zamieszczone przez neoXsCzyli robi się Octavia II FL od 45 700zł najz
Szkoda, że silnik 1.6 zrobił się przez to droższy o 3 tys (wcześniej była na niego zniżka 9100zł). Jakbym miał 15tys zł wolne to bym pewnie kombinował (i pukał się w głowę, że chyba mi odbija myśleć o zmianie 2letniego auta). ^^
Komentarz
-
-
No właśnie... I to jest według mnie słowo klucz, bo zapewne skończy się na tym, że będą wyprzedawać jakieś nieliczne sztuki, które zalegają na placach.Zamieszczone przez marlej108No wydarzylo, bo masz na wyprodukowane auta znizke od Skody 10.000 a nie owe 5000 - rozumiesz?
Ale może się mylę...
Komentarz
-
-
Re: Nowe cenniki Octavii i Roomstera
Tak naprawdę ford stosuje zniżkę 6500 zł na focusa bodajże od kwietnia tego roku i to jest zniżka od "fabryki". Teraz dorzucili 1800 zł, ale od dealera i nagłośnili całą akcję w mediach, tak że nie zrobiło się nagle o 8300 zł taniej tylko o 1800. Faktem jest, że mało kto o tym wiedział bo nawet w cennikach na stronie internetowej nie było o tym mowy, ale w salonie czekała go miła niespodzianka. Podobnie sprawa wygląda z innymi modelami forda, np. na mondeo było 12000 zł upustu. "Wojna cenowa" trwa od wiosnyZamieszczone przez marlej108czyzby Ford z nowymi cenami swoich aut ogloszonymi tydzien temu (Ford obnizyl ceny) zaczal wojne cenowa???
Komentarz
-
Komentarz