stysiek, jest to kod awaryjny do immobilajzera w instrukcji obsługi masz opisane co należy zrobić jak sie zablokuje immo jak awaryjnie uruchomić auto a ten plastikowy pasek schowaj głęboko aby nie zginął tym nie rozbroisz alarmu ale uruchomisz auto aby dojechać do serwisu
Skoda w rajdach
Zwiń
X
-
Skoda w rajdach
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Skoda w rajdach
Skoda potwierdziła plany dotyczące udziału w przyszłorocznych rajdowych zmaganiach.
W nadchodzącym sezonie firma zamierza skupić się przede wszystkim na przygotowaniu samochodu bazującego na nowej generacji Fabii hatchback. Auto startować będzie w klasie S2000, której popularność, zdaniem czeskiego producenta, będzie rosła w najbliższych latach. Pojazd ma być dostępny dla większej liczby prywatnych teamów lub młodych talentów, startujących w zawodach krajowych i międzynarodowych.
W 2007 r. Skoda będzie współpracować z prywatnym teamem Jana Kopeckego, który w Rajdowych Mistrzostwach Świata startować ma Skodą Fabią WRC.
[motofakty.pl - link]Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez LuKaS łomżaA tak bardziej realnie widziałem octavie serie w dieslu na kjs w białym i mogę powiedzieć uratowała honor przednio napendówek
Poza tym to był kjs gdzie były 3 małe próby, to kazdy na pamiec mogł sie nauczyć.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
czy ja wiem maluch 900cc kierowca miał pojecie i to nie małe, i ten od głośnego fiata ze szperą też niczego sobie, zaś na temat lady nic nie powiem auto fajne kierowca dupau niego pod nogo przepustnica działała w systemie 0, 1 albo podłoga albo nic oczywiście bez obrazyAUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
-
kolega z łady przyjechał pokręcic bączki, poza tym proponuje samemu spróbować taka 160KM ładą pokrecic sie na mokrym dookoła pachołków.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz