Milion mil i nowe auto gratis!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Witeek
    Rider
    • 2005
    • 502

Dziś na "1" w drodze do KR, przed Czestochową siadłem na tyłku nowej Vectrze Combi 1.9CDTI (TI czerwone)- to chyba ma 150KM.
    Zmiana świateł na zielone gośc rura ja za nim, ale ostrożnie coby mu w tył nie wjechać :roll: 1,2,3 równo (tzn. momentami ujmowałem gazu - coby mu nie skrócić auta) 4 i gość zajarzył, ze mi nie może odejść i ładnie zjechał na prawy pas - na to ja już rozluźniony - podłoga i tak przy 140 się zrównałem i jako, że cisnąłem dalej oddaliłem się, aczkolwiek dając mu szanse odczytania nalepki klubowej;-)
    U mnie 3 osoby, w Vectrze też
    witeek - octavia 2.0 TDI DSG
  • NEOrADEk
    L&K
    • 2005
    • 1469

Masz na liczniku ponad półtora miliona kilometrów (a ściślej mówiąc milion mil)? Dostaniesz nowe auto - gratis!

Peter Gilbert, agent ubezpieczeniowy z Wisconsin, przejechał swoim 17-letnim Saabem 900 SPG milion mil. W nagrodę otrzymał od amerykańskiego importera Saaba nowy samochód.
    więcej zdjęć To nie plotka ani przekłamanie. Z tą niezwykłą ofertą wystąpił amerykański importer samochodów Saab. Należy jednak spełnić pewien warunek - trzeba być właścicielem auta (oczywiście marki Saab) od nowości. W zamian można otrzymać za darmo nowy model 260-konnego Saaba 9-5 Aero o wartości ponad 38 tysięcy dolarów.

Na efekty ogłoszenia nie trzeba było długo czekać. Niedawno do importera zgłosił się Peter Gilbert, agent ubezpieczeniowy z Wisconsin i zarazem właściciel Saaba 900 z 1989 roku. Licznik nie kłamał - auto pokonało (bez wymiany silnika!) milion mil.

- Bardzo się cieszę z niezwykłego prezentu, jakim jest Saab 9-5 Aero - mówił, nie posiadając się z radości, Peter Gilbert. - Słyszałem wiele dobrego o tym samochodzie, a szczególnie o jego bezpieczeństwie. To dla mnie bardzo istotne, ponieważ mam żywo w pamięci liczne kolizje mojej poczciwej "dziewięćsetki" z jeleniami, których nie brakuje w Wisconsin.

Saab 9-5 Aero trafi do rąk szczęśliwego właściciela na początku 2007 roku. Pan Gilbert już deklaruje, że pokona nim co najmniej milion mil.

Artykuł pochodzi z: http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,3803728.html
    O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
    "Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100

Komentarz

Pracuję...