Zamieszczone przez ruwado
Nowy stary 1.6 MPI w Rapidzie 2014....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marlej108wg dzisiejszego Auto Świata, w Rapidzie od wakacji maja montowac lepsze materialy deski rozdzielczej. Aha i Rapid hatchback wg gazetki to prawie VW Golf, tyle ze wiekszy i tanszy... ..)) krótszy i mniejszy bagażnik.
)))
Powtórzę jeszcze raz: Grzesku nie idźcie tą drogąno chyba, że dadzą 1.6 MPI + LPG za darmo plus cenę na poziomie 35 000. Wtedy się będzie sprzedawał.
Niezależnie od marki i modelu - Forum OCP - najlepsze forum samochodowe w Polsce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsczy wy rapida spaceback uwazacie za rapida kombi?
bo to z zalozenia kombi nie jest tylko deczko wiekszy hatchBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Trochę: ale z przymrużeniem oka mimo wszystko w temacie silników
Zamieszczone przez zlomnik.pl4. Skoda Octavia
O mój borze! Jakie to wspaniałe! Skoda wprowadza nową Octavię na platformie EM KU BE. To takie emejzin, że nie mogę przestać o tym myśleć. Najbardziej emejzin to jest to, że po wprowadzeniu nowego modelu sprzedaż Octavii zapikowała w dół (można zapikować w górę?) o 44% i nagle Fabia, model roku 2007, stary, czesko-niemiecki kapeć, stał się liderem naszego rynku. A dlaczego? To proste. W nowej Octavii nie ma jeden koma sześć plus el pe gie. Nieważne, ile by pisano na forach fanów Skody (jak można w ogóle być fanem Skody? To tak jakby być fanem chleba albo czekania na autobus), że ta złodziejska instalacja Landi Renzo dotryskuje benzynę powyżej 3000 obr., to polski klient i tak oczekuje od Octavii, że będzie oszczędnym, dużym autem na LPG albo z 1.9 TDI. I tę nowoczesność, on, ten polski klient, kontestuje kupując ten model, który występuje w prostszej wersji. Co bardzo mnie, jako złomnik, cieszy, ponieważ pokazuje, że my, Polaki, nie jesteśmy takie głupie i nie łykamy tego marketingu i emejzingu jak gęś pokarm przez rurę. Oddawać starą Octavię 1.6 8V!: OFF
Komentarz
-
-
Odgrzewam;
Szukam A3 1.6MPI 2010-2011r dla żony i jakby faktycznie dali ten 1.6MPI 77kW do Spacebacka to nie wiem czy bym się bardziej nie zastanawiał nad wyborem.
Tak strasznie się teraz cisną te reklamy Spacebacka, że aż sobie go skonfigurowałem ale wychodzi mi ponad 65tys i to nie z silnikiem 1.6MPI+lpg
No to co, czekamy jeszcze…, ale pewnie z za Odry będzie trzeba coś przywlec. Chyba że ma ktoś jakiś cynk 8)
Komentarz
-
Komentarz