Nie po raz pierwszy tysiące "nówek" VW, czekających na odbiór przez klientów, zostało zniszczonych przez grad. Straty po gradobiciu szacuje się na sto milionów euo.
ps. byc moze to kara boska za chore pomysly dealerow VW i Audi w Polsce, ktorzy judza naszych wspanialych prawodawcow, aby ograniczyc kupno uzywanych aut...
Byłem w poniedziałek w ASO na serwisie olejowym. Byłem umówiony na 7 rano więc widziałem jak się przygotowują do pracy. Wchodzę do serwisu, patrzę na halę a a tam na podnośnikach samochody maksymalnie w górze a pod nimi druga warstwa aut. Wszędzie gdzie tylko się da upchnięte samochody. Pytam serwisanta co to ma być? Czy pracują na dwie zmiany jeden mechanik na górze drugi pod nim z innym samochodem
Okazało się, że akcja prewencyjna przed ewentualnym gradobiciem
dzisiejsza technologia pozwala na wyciąganie wgnieceń bez malowania a na nowym aucie taka praca jest jeszcze lepsza. powyciągają wgniecenia i auta pójdą na rynek.
Potwierdzam opinie Diablo , znajomy pracuje w ,, ADAMPOLU" ( firma, która przerzuca nowe auta do Rosji) i również raz dopadło ich gradobicie i ponaprawiali auta poprzez PDR.
MOTUL, MILLERS, TANIE CZĘŚCI ZAMIENNE- BIAŁYSTOK!
511-265-453
upychanie samochodów to standard
owszem, ale są miejsca i wgniecenia że nie usuniesz
po drugie lakier w takich miejscach ma mikro pęknięcia i po kilkunastu albo i kilku latach wyjdzie
upychanie samochodów to standard
owszem, ale są miejsca i wgniecenia że nie usuniesz
po drugie lakier w takich miejscach ma mikro pęknięcia i po kilkunastu albo i kilku latach wyjdzie
W większości aut po gwarancji, więc nikt się tym nie przejmuje. Nawet jak kilka wróci na reklamację to i tak będą zarobieni
Komentarz