Kurde, czemu nie dali mirror linka do O3?! :cry:
Nowa Fabia III...
Zwiń
X
-
Oprócz MirrorLinka nowa Fabia będzie jeszcze obsługiwać SmartGate podobno po WiFi. To też ciekawa funkcjonalność może być.
Może w obecnych O3 da się to w przyszłości zrobić np. w formie aktualizacji softu?
Jeśli tylko nie jest potrzebny jest jakiś dodatkowy moduł sprzętowy, a jakby nie było MirrorLink to "tylko" protokół, to nie wiem jak Bolero, ale taki Amundsen/Columbus powinien wg mnie spokojnie dać radę. W końcu to całkiem przyzwoity kawał sprzętu z nVidią Tegrą w środku.
Pytanie tylko czy VW będzie chciał to zrobić.Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekkWygląda jak Ibiza po dzwonku i przeszczepie z kijanki :P Wnętrze wygląda fajnie ale z zewnątrz to przód nie pasuje do niczego. Polo GTI przechodzi na 1.8 TSI to może doczekamy się Fabki w wersji RS.
A Polo 1.8 to Zacna koncepcja :wink: Jest to też potwierdzenie, że silnik 1.4tsi 180km turbo kompresor musiał być dosyć gówniany :szeroki_usmiechPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez Geraltw środku były 3 osoby wiec głupio było mi robić zdjęcia
Komentarz
-
Na mototargach w Sopocie/Gdańsku w ErgoArenie wczoraj pan ze stoiska Skody powiedzial, ze wersji kombi w ogole F2 nie mozna juz zamawiac, a hatchbacki maja juz zamowione i sa na roznych etapach produkcji i mozna tez juz wprowadzac tylko niektore zmiany (np. inny lakier, itp.). Od stycznia maja miec w sprzedazy zarowno hatchback i kombi Fabke 3. Podejrzewam, ze pierwsze sztuki do Polski moga trafic w ciagu najblizszego miesiaca - dwoch miesiecy.
a tutaj mozna sobie juz konfigurowac wyglad Fabki III - fajnie sie prezentuje :-)
Komentarz
-
-
Fabia III combi
Portal motoryzacyjny Moto.pl - Wiadomości motoryzacyjne, samochody, marki samochodowe, testy samochodów, przepisy drogowe, zdjęcia aut.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Fabia III combi
Portal motoryzacyjny Moto.pl - Wiadomości motoryzacyjne, samochody, marki samochodowe, testy samochodów, przepisy drogowe, zdjęcia aut.
http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-c...tografie-83328
Wiem, że duża felga, przyciemniane szyby, halogeny, itp. mocno pooprawiają jej wygląd i seryjna na stalowych 14" będzie wyglądać zdecydowanie inaczej, ale i tak wygląda dużo lepiej niż obecna.
Komentarz
-
-
F3 kombi wygląda fajnie, wreszcie coś sensownego się Skodzie udało (po Rapidzie będącym nie wiadomo czym i O3 będącą wiadomo czym ale aspirującą do nie wiadomo czego ).
Jedyna obawa to jakość wnętrza, gdyby było choćby takie jak w Rapidzie to może być, ale obawiam się że może być sporo... twardziej i taniej. Takie realia. Jak dorzucą wersję Scout oraz jakby dodali 1.4tsi 140/150km to byłyby ciekawe propozycje.
Ale i z podstawowymi motorami będą to niebawem królowe naszych szos: kolor biały, antena cb i wieszak na marynarkę za zagłówkiem kierowcy :szeroki_usmiechPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexJedyna obawa to jakość wnętrza, gdyby było choćby takie jak w Rapidzie to może być, ale obawiam się że może być sporo... twardziej i taniej
Brat ma roomstera ja miałem fabie I i deska/cały górny kokpit był z o wiele lepszych materiałów. W rapidzie jeden TWARDY plastik/fantastik :? Czy twardość zależy od wersji wyposażenia? Jeżeli nie to bardzo cienko to wygląda Trochę jak w polówce tej po lifcie z 2000roku :!:
Komentarz
-
Komentarz