Ja jeździłem 1.4Tsi 122km z manualną 6 biegową skrzynią. Podczas mojej jazdy strzałka na aplikacji była cały czas na mocno zielonym polu, no ale wynik jest jaki jest :evil:
Yeti Porywa - konkurs
Zwiń
X
-
Octavia 3 1.4 Tsi Brąz Topaz Ambition+Amazing+Canton i inne dodatki.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75869
http://www.youtube.com/channel/UCgYZicxNasAMuZs6oEIQvAA
-
-
To jestem po jeździe jazda po drodze która nadaje się do remontu i wynik 1610 spróbuję do uderzyć drugiego dealera który jest przy autostradzie i sprawdzę czy to Ja nie umiem oswajać czy wina drogi bo to urządzonko wyłapuje każdą dziurę i szczelinę w drodze a Ja na tych 10km miałem ich chyba z 1000 :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez doctorwhoovesi szczerze to rozczarowało mnie to autko
no bagażnik oczywiście mniejszy..
1.4 TSi jezdziłem z DSG6.
Prawdę mowiąc przyjemne to nawet było.. w jettcie 2013 DSG 6 chodzi inaczej trochę i mnie drażni a tu mi się nawet spodobało..
Komentarz
-
-
Veni Vidi Vici, w małopolsce chyba inny konkurs mają, bo ja w sobotę jeździłem Yeti w Wieliczce i żadnego nie miałem sprzętu do mierzenia przechyłów/sił. Wg. mnie to była zwykła jazda testowa ok. 20 min. z mega, ale to mega milczącym sprzedawcą. Ogólnie wrażenia na plus, jeśli chodzi o samochód (1.4 TSI Ambition), ale szkoda, że nie można była przetestować tego gdzieś poza asfaltem
Komentarz
-
-
No to i ja sobie dziś pojeździłem Yetim 1,8, benzyną, skrzynia 6, 4x4.
Punktów coś ponad 1560, ale Olsztyn przed czternastą, to tylko dziury, korki i światła, ale co tam ...
W sumie autko dość fajne, choć szału nie ma.
Swego czasu chorowałem na nie zanim kupiłem swojego turka (i nie żałuję).
Od Octavki jest niestety ciaśniejsze, choć jeździ bardzo przyjemnie i kiedy trzeba ma kopa.
Tak czy siak, jak ktoś ma możliwość, to warto pojeździć .
blackrs, z tego co przekazał mi diler aplikację uruchamia się w salonie i od startu zaczyna ona mierzyć. Nie można sobie np wyjechać poza miasto i dopiero na równym i gładkim zacząć odliczanie. Niby sprawdza to GPS jak daleko jesteś od salonu, bo w sumie można by odpalić auto na podnośniku i kółka kręciłyby równiutko.
Komentarz
-
Komentarz