Jak dla mnie same OCP wyglada kozacko na czarnym lakierze. hehe piatka Bulikowy Obejrzyjcie zdjecia moje w albumie/nasze auta :twisted:
Skoda Octavia Praktik - wersja użytkowa!
Zwiń
X
-
Skoda Octavia Praktik - wersja użytkowa!
Pod takim oznaczeniem Skoda sprzedaje w Austrii wersję użytkową Skody Octavia Kombi (I).
Samochód w wersji użytkowej ma zaślepione boczne tylne okna oraz wymontowano tylną kanapę. Tuż za pierwszą linią foteli umieszczono przegrodę oddzielającą przednią część kabiny od powierzchni użytkowej.
Dzięki usunięciu drugiej linii foteli udało się uzyskać powierzchnię załadunku o długości 1840 mm, szerokość w najmniejszym miejscu 1010 mm, a w największym 1050 mm oraz wysokość 790-880 mm. Całkowita pojemność wynosi 1684 l i możliwość załadunku towarów o masie do 660 kg.
W Octavii Praktic oferowany jest silnik wysokoprężny 1.9 TDI PD o mocy 77 kW (105 KM) oraz benzynowy 1.4 o mocy 55 kW (75 KM).
Istnieje też możliwość zamówienia wersji z napędem na cztery koła, której większy prześwit wynosi 163 mm (w porównaniu ze 140 mm w wersji standard).
[skoda.at link]O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
-
Sigma_74
-
Wydaje mi sie ze wieksza popularnoscia bedzie sie cieszyl Roomster Prakitk. Skoda Praktik będzie autem dwumiejscowym z przestrzenią ładunkową o pojemności 1.783 litrów, długości 1.555 mm, szerokości 1.016-1.429 mm i wysokości 987 mm. Ładowność nowej Skody wynosić będzie 560 kg, a po specjalnej modyfikacji będzie możliwe jej zwiększenie do 640 kg. Niektore parametry sa gorsze od octavi ale chyba Rommster bedzie bardziej praktyczny
FabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Paweł Tjak to bez progu, przyjrzyj się dobrze
[ Dodano: Czw 22 Lut, 07 18:21 ]
A czy tak samo nie jest w wersji Octavi u nas 2 osobowej co pojawiła się zaraz jak wsztrzymali odliczenie pełnego vatu w maju 2004? Też było jakoś tak, że kratka była zaraz za siedzeniami.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Hm w zasadzie do kogo jest adresowane to auto? Cena pewnie podobna do OI, możliwości przewozowe raczej średnie (jeżeli traktujemy je jako auto dostawcze), ładowność przeciętna.
Jak dla mnie "hrabia dracula" jest ciekawszą propozycją dla kogoś kto potrzebuje małej cięzarówki
Serio. :wink:
Komentarz
-
Komentarz