pstrykacz, no to się cieszę że w końcu dotarły a dzwonił do Ciebie Mateusz?
powiedziałem mu że ma do Ciebie zadzwonić i błagać o wybaczenie :diabelski_usmiech
mac_aaron, a czy "r" nie ma teraz 270 ps, a ma mieć 300 ps...? nie wiem co oni tam "detuned" w takim razie w tej octavii rocznicowej. A tak apropos czym różni się silnik "r" od tsi, który jest w OIII rs? ktoś wie?
wielkie podniety, a z seryjnej rski też spokojnie granice 280 ps osiągniesz, pewnie po samym programie :P
Pewnie gdyby władze koncernu VW nie wstrzymywały Skody, to ta by wypuściła taką wersję RS Boneville z silnikiem od Golfa R i napędem 4x4. Nawet przy drobnej różnicy cenowej na korzyść O3 pewnie by przechwyciła sporą liczbę klientów G7 R, jak i S3. Stąd szkoda, że takiej nie będzie, bo byłoby mniam
Skoda O3 5E 2014 1.4TSI DSG Combi od 2014.04 Audi A3 8L 2001 1.9TDI MG5 5D od 2007.04 do 2014.07
LUKI, dzięki za wyjaśnienie, myślałem, że bloki są te same. Czyli ma się rozumieć, że inny bloki + cały osprzęt inny. Pierwotnie myślałem, że to jak w tdi, blok wyjściowy taki sam, a osprzęt tylko mocniejszy (turbo, ic i inne sprawy tego typu)
Komentarz