o to jest mój faworyt niech no ja w totka wygram :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 12 Lip, 07 12:06 ]
Zamieszczone przez QBA
Jak dla mnie to jeden wielki niewypal, taki "ubogi krewny" A8
moze jest zapotrzebowanie na takie autko dla kliętów VW i oni tą nisze wypełnili cholera ich wie mine się podoba ale oczywiście Lexus the best jak dla mnie lub Toyota Avalon taka z 2006 roku miałem okazje się powozić taki samolot troszek w środku ale czego mozna się spodziewac po okręcie flagowym Toyoty fajny wózek.
Porsche dokupi 3,7% akcji VW. Firmy są od dawna ze sobą związane (Cayenne jest oparte o płytę Touarega) i Porsche ma już 27,3% akcji Volkswagena.
Mały dodatek akcji ma znaczenie strategiczne. Przekroczenie 31% własności kapitału zgodnie z prawem niemieckim spowoduje ogłoszenie wykupu pozostałych akcji i przejęcie firmy.
Porsche niespecjalnie pali się do tej transakcji, ale po prostu musi. Chodzi o zabezpieczenie "perły" niemieckiej motoryzacji przed przejęciem przez inwestorów spoza Niemiec. Wymienia się tu m.in. kapitał rosyjski.
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Highspeed raczej ОКТАВИА bo oni pisza fonetycznie nazwy angielskie, a tak na powaznie to przyzwoitosc jednak nakazywalaby zeby VW nalezal do niemcow a nie ruskich czy chinczykow :|
Komentarz