Nowy Polonez!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • utek
    Elegance
    • 2007
    • 867
    • Superb II combi (3T5)
    • APK 2.0 MPI 115 KM

To trzeba się pasjonować tylko nowoczesnymi jednostkami?

Nowoczesne samochody nigdy nie były, ale rok 1977 i kontrolowane strefy zgniotu, wzmocnienia w drzwiach, łamana kolumna kierownicza. Do tego jakby nie patrzeć, to podstawowe wersje były dość bogato wyposażone, nawet w stosunku do zachodniej konkurencji.

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2009
      • 10918
      • Fiat

co za chory kraj....
      Panowie i Panie, ja też chce być w mediach....niech jakiś koncern kupi mój projekt...właśnie zaprojektowałem Nowy 125 p
      Załączone pliki

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9943
        • Ford

Zamieszczone przez sew1981
        co za chory kraj....
        Panowie i Panie, ja też chce być w mediach....niech jakiś koncern kupi mój projekt...właśnie zaprojektowałem Nowy 125 p
        Jaki silnik?
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• sew1981
          RS
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2009
          • 10918
          • Fiat

Agamek12, jak to jaki - 1.5 old school..... :P
          ....ale tsi, rozwiercimy 1.4 tsi i będzie pasował jak ulał.... :lol:

Komentarz

• Big
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 6389

co za chory kraj....
            To nie chory kraj, tylko chore media 8)
            Dziennikarze wyszukują informację i celowo robią z nich sensację. Jak tylko ktoś coś tam sobie zaprojektuje i puści to w obieg internetowy, to dziennikarze od razu podchwytują temat i piszą, że tak będzie/ mógłby wygladać nowy model. Przeprowadzają "wywiady" z projektontem. Spekuluja na temat produkcji i szans na nią itp. Tylko nie ma to nic wspólnego z jakąkolwiek szansą na produkcję tego modelu. Dziennikarze po prostu wyszukują info. i opisują to w taki sposób, aby stworzyć z tego medialną sensację, na którą część ludzi się nabierze. Będą sie tym podniecali, czytali każde nowe info., otwierali strony, przesyłali linki, oglądali filmiki, a na tym się .... zarabia !
            Wiadomo, że ani nowej Warszawy, ani Syreny ani Poloneza, czy tym bardziej jakiejś kosmicznej Arinery, nie będzie! Ktoś po prostu bierze sporą kasę, aby tworzć takie info, bo takie info. dobrze się sprzedaje
            Czarny Elegance

Komentarz

• utek
              Elegance
              • 2007
              • 867
              • Superb II combi (3T5)
              • APK 2.0 MPI 115 KM

co za chory kraj....
              Niezwykły projekt, wręcz innowacyjny. Ma taki sam przód jak tył i taki sam tył jak przód. Ten nietuzinkowy projekt oddaje ducha motoryzacji i obrazuje bogate wnętrze autora. Ten przełomowy projekt pokazuje, że samochód może mieć dwa bagażniki (widzę nawiązanie do 126bis), ale może mieć również dwa silniki. Może jeździć zarówno do przodu, jak i do tyłu dzięki zastosowaniu obrotowego fotela kierowcy.

Komentarz

• miodowy
                Rider
                • 2015
                • 534

sew1981, ale Ty talent masz!!!

kurtka na wacie!!!

Zamieszczone przez utek
                Niezwykły projekt, wręcz innowacyjny. Ma taki sam przód jak tył i taki sam tył jak przód. Ten nietuzinkowy projekt oddaje ducha motoryzacji i obrazuje bogate wnętrze autora. Ten przełomowy projekt pokazuje, że samochód może mieć dwa bagażniki (widzę nawiązanie do 126bis), ale może mieć również dwa silniki. Może jeździć zarówno do przodu, jak i do tyłu dzięki zastosowaniu obrotowego fotela kierowcy.

It's nice to be important but more important is to be nice

Komentarz

• sew1981
                  RS
                  S_OCP MemberModeratoRS
                  • 2009
                  • 10918
                  • Fiat

utek, dokładnie jako autor projektu miałem to na myśli, nie chciałem od razu zdradzać technicznych aspektów tego mojego cuda, ale wydałeś je po części... :wink: :P :lol:

Komentarz

• daneczek76
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 3642
                    • Toyota

W takim razie chyba zaprojektuje prom kosmiczny może dziennikarze rozdmuchają i NASA się zainteresuje :diabelski_usmiech
                    [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...