Car of the Year 2015: Europa dla Passata

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rysiu
    Classic
    • 2012
    • 13

Prezes52, :shock:
  • Northeusz
    RS
    • 2010
    • 1677
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Volkswagen Passat nowej generacji zdystansował konkurencję i pewnie zdobył pierwsze miejsce w konkursie o nagrodę Car of the Year 2015 w Europie.

Z finałowej siódemki modeli rywalizujących o nagrodę Car of the Year 2015 pierwsze miejsce w plebiscycie zapewnił sobie Volkswagen Passat – zdobywca łącznie 340 punktów. Na drugim i trzecim stopniu podium uplasowały się natomiast kolejno modele Citroen C4 Cactus (248 punktów) oraz Mercedes Klasy C (221 punktów).

Dzięki zwycięstwu Passat powtórzył sukces swojego koncernowego brata – czyli Volkswagena Golfa – który triumfował w konkursie Car of the Year 2013. Z kolei rok temu pierwsze miejsce zapewnił sobie Peugeot 308.

LINK
    Pozdrawiam
    Northeusz

Komentarz

• feels3
      Rider
      • 2013
      • 348

Nowy Passat mi sie podoba, ale to dosc zwyczajny, zeby nie powiedziec przecietny samochod.

Niemniej konkurencji nie mial zadnej (niestety) wiec wygrana zasluzona.

Komentarz

• miodowy
        Rider
        • 2015
        • 534

Zamieszczone przez feels3
        Nowy Passat mi sie podoba, ale to dosc zwyczajny, zeby nie powiedziec przecietny samochod.
        Ja wiem, ładne auto.
        No przynajmniej zdjęcie ładne

Artykuł przeczytałem.

Masz rację, że konkurencji nie miał żadnej. Ale wszystko sądzę zależy od robionego zestawienia i jego zleceniodawcy, często sponsora artykułu, gazety, portalu etc...

It's nice to be important but more important is to be nice

Komentarz

Pracuję...