Mam właśnie dokładnie to radio. Wszystko super działa, jedynie co to nie ścisza mi się przy włączaniu wstecznego.
Nowy sedan od Fiata
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez b-bar01Agamek12,
mnie również się ten Fiat podoba, jeśli nie wstawią do srodka taniochy a wykończenie bedzie tylko trochę lepsze niż w Punto to auto może mieć sprzedaż, bo o cenę się nie martwię, będzie niższa niż w Rapidzie
Do tego silniki gdzie Fiat Nigdy nie miał takich wielkich wpadek jak tsi czy tdi pd. Ale u nas wiadomo, fiat to badziew a skoda to vw czyli w sumie audi czyli miód
Fiat to dobre auta. Taka prawda obecnie...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
perfex trochę racji masz. Niestety bezsensownie patrzymy często na nasze auta przez pryzmat właśnie posiadanych samochodów.
Ja co prawda podobnie do fiata jestem jakoś ekhm.... mało przekonany, ale kiedy auta NOWE zaczną być w granicach możliwości przeciętnego Polaka do których i ja należę to kto wie...
Często cena czyni cuda a nowe auto to nowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miodowyJa co prawda podobnie do fiata jestem jakoś ekhm.... mało przekonany,
A w osobówkach? To fiat wymyślił diesle z bezpośrednim wtryskiem, to fiat ma nie krytykowane diesle jtd i benzyniaki t-jet. To fakty.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronZamieszczone przez perfexNo ciężko o wykończenie gorsze niż w rapidzie czy fabii. Zresztą plastiki w fabii powinny w ogóle służyć na szkoleniach pt. "jak zrobić najbardziej gówniane plastiki w aucie".Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftjakos poprawila sie na przestrzeni lat mocnoZamieszczone przez Maicroftserwis tych aut wcale tani nie jest.
Aegea ma trafić do polskich salonów na początku 2016, jakiś rok, dwa poczekać aż wyjdą wszystkie pryszcze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexNiezłe jest też to że np w wypadku dostawczych ogólnie wiadomo, że Ducato jest najlepsze.
b-bar01, Przeglad Pandy 1.3MJ kosztowal zawsze 900-1300zl.
Zamieszczone przez pandzik"Nowy Fiat Ægea oferuje ładowność na poziomie ponad 510 litrów."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b-bar01Zamieszczone przez Maicroftjakos poprawila sie na przestrzeni lat mocno
Komentarz
-
-
utek,
to dzięki FSM i FSO Fiat miał :!: tak kiepską opinię, na szczęście dla nas, potencjalnych klientów te czasy dawno minęły (choć niektórzy żyją jeszcze w poprzedniej epoce) i jakość Fiata niewiele lub wcale nie odbiega od innych marek a trzeba pamiętać że Fiat we Fiacie to marka budżetowa.
Osobiście kibicuję Fiatowi i trzymam kciuki, bo jeśli nie przesadzą z ceną to będzie fajna propozycja.
:szeroki_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
Tak jak kolega napisał w pamięci mamy maluchy i duże fiaty. Jak się czyta jakie wyposażenie miały fiaty te zachodnie to zaskoczony jestem.
Ale jakąś ciągle w pamięci mam te wyrabiające sìe gumy stabilizatora w moim fiacie sienaale w zeszłym roku kupiłem ponownie fiata . Silnik 1.2 -klasyka
. Dlatego bo był po prostu ładny i bez łańcucha.
Cena była ok i jeszcze w kraju produkowany a lubię to co nasze. Nawet ta lancia Y nie jest zła.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz