5 Tuning Show Kraków 19-20 maj 2007

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gen. Yogi
    Drive
    • 2008
    • 48

:-) normalnie Big Brother z Ciebie Leo hehe ale tak, zgadzam się, uzależnia, wczoraj jechałem ojca wozem bo ma hak do IKEA w Krakowie. Niestety jego CB siem zepsuło i normalnie golec byłem. Na szczęście jechał jakiś KOLEGA z batem przede mną więc się go trzymałem :P
  • deespe
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1468

W dniach 19-20 maja na terenie firmy Targi w Krakowie, przy ul. Centralnej 41A już po raz piąty odbędzie się impreza tworzona przez prawdziwych pasjonatów motoryzacji.

Tuning Show w Krakowie jest profesjonalną, bardzo dynamicznie rozwijającą się imprezą, skupiającą w jednym miejscu właścicieli jedynych w swoim rodzaju samochodów, firmy produkujące i dystrybuujące niezbędny do poprawiania aut sprzęt, warsztaty zajmujące się na codzień tuningiem, a także rzesze sympatyków i potencjalnych tuningowców.

Tuning Show w Krakowie z roku na rok nabiera rozpędu. W pierwszej edycji wzięło udział ponad 100 samochodów i niecałe 4 000 zwiedzających.
    Czwartą edycję odwiedziło już prawie 12 tysięcy osób (60% więcej niż w roku poprzednim). Przedstawiciele 30 klubów tuningowych, 16 firm oraz osoby prywatne zaprezentowały ponad 240 samochodów.

Organizując imprezę po raz piąty konsekwentnie skupimy się wokół wystawy tuningowanych samochodów.
    Przeprowadzimy m.in.: konkursy na najlepiej stuningowany samochód, najlepszy zestaw audio, najlepsza tapicerka, najgłośniejszy samochód, najgłośniejszy wydech, pchanie auta na czas, najliczniej reprezentowany klub tuningowy oraz konkurs palenia gumy, który każdego roku cieszy się największym zainteresowaniem wśród osób obecnych na naszej imprezie.

W tegorocznej edycji czekają nas jeszcze inne atrakcje.
    Po raz drugi towarzyszyć nam będzie firma Electronic Arts Polska, producent gry „Need For Speed™ Carbon”, który podczas wystawy, co godzinę, organizować będzie zawody dla wszystkich uczestników 5.Tuning Show w Krakowie. Do wygrania będą cenne nagrody! Zaprezentuje nam także "demo car" serii Need For Speed ™, wyjątkową modyfikację Subaru WRX STI będącą przeniesieniem wirtualnego samochodu z gry do rzeczywistości.
    Dodatkowo, zwycięzca konkursu na najlepiej stuningowany samochód otrzyma Puchar „NEED FOR SPEED™ CARBON”.

Zwolennicy szybkiej prędkości będą mogli sprawdzić swoje ambicje rajdowe na symulatorze samochodu wyścigowego. Będziemy podziwiać także samochód rajdowy Leszka Kuzaja - Subaru Impreza WRX STI N12. Czekają na nas także konkursy organizowane przez serwisy motoAllegro.pl i otoMoto.pl. Nieobce będą nam także zasady udzielania pierwszej pomocy podczas wypadku samochodowego, których pokaz przeprowadzony zostanie przez Harcerską Grupę Ratowniczą „Krak”.

W 2007 roku organizatorzy oddadzą do dyspozycji uczestników Tuning Show halę o pow. 5500 m² oraz plac zewnętrzny o pow. 1600 m².
    Wierzymy, że w piątej edycji wspólnie z Wami pobijemy wszelkie dotychczasowe statystyki.

info[ http://www.targi.krakow.pl/targi,5_T..._Krakowie.html ]
    :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

deespe, popatrz tutaj

Komentarz

• luky8
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 623

W tym roku OCP będzie reprezentowane przez Dj czas-a, Wasyla oraz moją skromną furke będzie również swoim golfem Seba z Częstochowy.
        Zapraszam wszystkich od odwiedzenia tej imprezy.
        Zapraszam na www.rebel-tuning.com

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

djczas, ops: jakoś mi się nie zauważyło....

luky8, no to nie mówcie że jeszcze OCP będzie miało swój "stragan".
          Oczywiście ja się wybieram w sobotę tj. jutro :twisted:

[ Dodano: Sob 19 Maj, 07 16:42 ]
          byłem widziałem wróciłem..... warto było. W końcu poznałem kogoś z ekipy - dj'a i luky'ego! Pozdrowienia dla was panowie! djczas, dzieki za zaproszenie na after party ale nie mogłem być bo wracaliśmy już po 12.00. Może następnym razem... :twisted:

[ Dodano: Sob 19 Maj, 07 16:44 ]
          Autka które reprezentowały naszą rzeszę... : 8) (sorki za jakość zdjeć)

[ Dodano: Sob 19 Maj, 07 16:45 ]
          djczas, Przyznaj się! Co ściemniałeś???
          Załączone pliki
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• kristo
            Rider
            S_OCP Member
            • 2004
            • 266

no ,,,
            byłem dziś i nawet próbowałem wejść.....
            ale na próbie się skończyło bo przede mną było kilkaset osób ( kole 2 tysięcy ) w kolejce do wejścia na conajmniej 2h ( jak ktoś był to wie - ta kolejka ludziooff była jak na gondole na Kasprowy w Zakopanem ) a byłem około 10h30min
            totalna żenada oranizatorów.
            brak miejsc parkingowych
            na cb przez 2 godziny tylko zapytania o ul. Centralną a "słupowych" wskazówek kierunku brak!!!
            totalna porażka organizatorów...
            nic nie widziałem
            Pink Floyd fan.

Komentarz

• deespe
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1468

kristo, Ja jeździłem dobre 30 min po krk i szukałem ulicy centralnej.
              Targi okazały się być w dziurze zabitej dechami. Najlepiej to chyba było stanąć po drugiej stronie Alei pokoju na parkingu ING Banku śląskiego. Dobrze że my byliśmy o 9.30 w krk. bo w kolejce stało się 5-10 min a jak wychodziliśmy po 12.00 to kolejka była do CPN-u :shock:

Komentarz

• Bazyli76
                Rider
                • 2006
                • 487

Ano organizycyjnie była kupa. Też byłem wspomniane wcześniej stanowisko EA organizowałem...
                deespe, szkoda, że na siebie nie trafiliśmy :|

wracając do organizacyjnej kupy to szczytem wszystkiego dla mnie był konkurs na palenie gumy. Widzów około 5 tys. nie widziałem karetki, ani straży poż. goście jeździli starymi rozlatującymi się (dosłownie) betkami w odległości kilkunastu centymetrów od tłumu odgrodzonego jedynie płotkiem :shock: żadnej strefy ochronnej :shock: Poza tym dopuszczenie gościa do konkursu, któremu najpierw zaczęło się lać paliwo "bo gdzieś korek zgubił" (od wlewu paliwa) - potem wlew zatkał kawałkiem szmaty, za drugim razem jak wjechał poszła chłodnica :shock: - nie wiem co namodził ale wjechał po raz 3 i kolejny raz poszła chłodnica już z pięknymi efektami dźwiękowymi i znakami dymnymi to go ostudziło na tyle, że dał sobie spokój.

Ach zapomniałem a takim prostackim wynalazku jak kask dla zawodnika.

Komentarz

as wiecej zdjęc ??

Komentarz

• nosferatus
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 601

dzięki chłopaki za miły dzień - byłem w sobotę do końca - było miło.
                    pozdrowienia dla Bazyli76, lacky8, Kinzi i wiecznego imprezowicza Staszka vel. DJ Czas.
                    Silnik BFQ + sekwencja KME
                    CB President Johnny II ASC+President HAWAII

Kenwood KDC-BT92SD
                    Hertz HSK 165
                    Hertz DBX 250
                    KICX Kap 45
                    KICKER ZX 200.2
                    Kable - Dietz, Caliber
                    Kondzio 1F
                    wygłuszenie drzwi

Komentarz

Pracuję...