Auta na kredyt bez odsetek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Witeek
    Rider
    • 2005
    • 502

Zamieszczone przez Mierzej
    Z tym obniżaniem ja bym nie doradzał. Mam tdi i ostatnio musiałem wymieć pękniętą miskę. Kolega miał benzyniaka i tez wymienial.
    nie masz pojęcia o pracy porządnego obniżonego zawieszenia;

na "gumowej" serii z pakietem na bezdroża częściej "ryłem" zderzakiem lub miską niz po obniżeniu auta na sprężynach od RS'a i Bilsteinach B8 (przez 2 lata ani razu nie przytarłem, a jeżdżę szybciej)
    witeek - octavia 2.0 TDI DSG
  • NEOrADEk
    L&K
    • 2005
    • 1469

W tym roku Polacy kupią w autoryzowanych salonach 290 tys. nowych aut. Firmy czekają z zakupem spodziewając się zmiany zasad podatkowych. Klientów indywidualnych kuszą promocyjne kredyty nawet na osiem lat.

Ten rok będzie pierwszym od dwóch lat w którym samochodowi dilerzy odnotują wzrost sprzedaży. Oczywiście wszystko zależy od popytu ze strony firm, ponieważ to one odpowiadają za około 60 proc zakupów. Nie wiadomo jednak jak zareagują na zapowiedzi wprowadzenia zmian rozwiązań podatkowych. Wstępne propozycje zakładają możliwość pełnego odliczenia od kupowanych samochodów i paliwa do nich – pisze „Gazeta Prawna”.

Jest też jeden czynnik, który może mieć wpływ na poziom sprzedaży w ostatnich dwóch miesiącach: samochodów cały czas brakuje i trzeba na nie czekać nawet kilka tygodni. Mimo to dilerzy i producenci nie przestają ogłaszać kolejnych promocji. W październiku i listopadzie mieliśmy prawdziwy wysyp ofert atrakcyjnego finansowania nowych aut.

Przyzwyczailiśmy się do promocji 50/50, teraz zaczynają pojawiać się oferty dające jeszcze większe możliwości. Na przykład w systemie 3/33, w którym na początku wpłacamy jedną trzecią auta, po roku kolejną taka transzę i za dwa lata następną. W niektórych ofertach nie są pobierane żadne odsetki. Trzeba jednak uważać czy w ofercie nie jest ukryta opłata przygotowawcza. Wynosi ona około 4 proc. wartości kredytu.
    [...]

[onet.pl link]
    O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
    "Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100

Komentarz

Pracuję...