Kolega Paweł pewnie się krępuje pochwalić, ze teścik napisał, to ja wrzucę... ops:
Skoda Octavia II RS Combi - kopciuszek?
Skoda boryka się z wizerunkiem marki, przeznaczonej dla odbiorców szukających niedrogiego, prostego samochodu do pracy, nieco prowincjonalnego, często będącego obiektem żartów i kpin. Testujemy Octavię II RS Combi.
Tymczasem warto schować uprzedzenia czy stereotypy do kieszeni i zainteresować się jedną z najnowszych propozycji Skody, którą jest usportowiona wersja Octavii drugiej generacji, czyli wersja RS.
Ja mam komentarz do zdania:
"Fabryczne radio z mp3 oraz wyjściem na ipoda być może nie jest szczytem marzeń car audiofila"
Moje pytania:
-wyjściem czy wejściem? Ja na fotkach widzę Stream MP3 a ono nie ma wyjścia na ipoda tylko wejście Aux-in, więc do tego wejścia Auxi-in można podłączyć jakiekolwiek wyjście z MP3 playera, ale to nie to samo co wejście na ipoda bo nie da się z poziomu radia sterować ipodem.
stysiek, wiem, ale to już nie pierwszy raz czytam w teście auta o wyjściu Aux-in (m.in. w Auto-Świecie i na TVN Turbo). Między wejściem, a wyjściem jest kolosalna różnica. To jak wlew paliwa i wydech, albo jak węgiel kamienny i kamień węgielny.
MiKruS, szczerze ? Bardzo przyjemny artykuł , a i na prawdę wielkie gratki dla Pana Dominika który robił zdjęcia bo wyszły zajebiście , szczególnie środek.
szkoda, ja wiem, że to może szczegół, ale nie wiem skąd się to bierze. Jak mówię widziałem i czytałem tą pomyłkę już w tylu testach, że na prawdę mógłbym w to uwierzyć, gdyby nie to, że to moja praca. Poza tym Aux-in ma się nijak do iPoda.
No ale skąd się to wzięło w Auto Świecie i TVN Turbo? Wszyscy się tak samo mylą :?: :szeroki_usmiech Przecież w KP jest napisane, żeby nie pić w pracy alkoholu :lol:
No ale skąd się to wzięło w Auto Świecie i TVN Turbo? Wszyscy się tak samo mylą
Może nie przywiązują do tego takiej wagi jak Ty, albo wychodzą z założenia że jest to element który rzadko będzie wykorzystywany skoro ma się możliwość w fabrycznym radyjku odtwarzania utworów mp3.
loru, może i nie przywiązują wagi, ale podają przez to błędne informację. Z tego co pisze szkoda wynika, że on wie, że to wejście, a nie wyjście. Niestety mam wrażenie, że Kornacki z TVN Turbo ani kolesie z AŚ nie widzą tej różnicy. No ale już koniec OT. Sorki za te dygresje :szeroki_usmiech
Komentarz