to jest własnie polska mentalność.....jeszcze chłopaki na boisko nie weszli, a juz skazuje się ich na pożarcie lwom :evil:
W eliminacjach do ME pokazali klasę, szczególnie w najważniejszych meczach. Zwycięstwo u nas i remis z Portugalią na wyjeździe to nie przypadek.
Ja tam głęboko wierzę, że nasi w końcu dokopią Niemcom :twisted:
i słuchajcie Emila on cztery dni pił za zdrowie swoje i nasze więc wie - kurde :twisted:
Ja tam tak mam w O1 po lifcie (2001), ale słyszałem, że już parę lat temu z tym skończyli. Może w tej L&K oba są duże, tyle że lewe trochę bardziej? :wink:
Nie zauważamy różnej wielkości lusterek, bo przy wyprzedzaniu i tak tylko prawe w użyciu :szeroki_usmiech
[...] - nie często mnie ktoś wyprzedza :roll:
PS. Potwierdzam oba jednakowe!
chora, imo, polityka całej korporacji, ale z tego co słyszałem to wycofują się z tego pomysłu, w innych modelach.
Hmmm. Stylistycznie można mieć co do tego zastrzeżenia, ale tak naprawdę nie ściąga na lewo przy większych prędkościach :wink: :wink: Mniejsze lusterko z prawej strony i tak zapewnia dobrą widoczność, a ja sobie jego wielkość bardzo chwalę, gdyz muszę parkować tuż przy murze na centymetry i codzienne składanie lusterka by mnie frustrowało...
Komentarz