Miło by było z tym pomrukiem... zainteresowały mnie te ultery... wcześniej jeden z kolegów podał kilka stronek właśnie z tą marką- ceny ok. 300zł i chyba na któryś z nich się zdecyduję... I widzę, że nie obejdzie się bez ucinania zderzaka? Ale jeszcze zauważyłem, że te tłumiki, które podał kolega nie pasują do mojego samochodu... te co pasują to kosztują średnio 900zł
ISR - Inteligentny System Ratunkowy w Subaru
Zwiń
X
-
ISR - Inteligentny System Ratunkowy w Subaru
Marka Subaru, jako pierwsza w Polsce, zamierza wprowadzić do wszystkich swoich modeli innowacyjne rozwiązanie, dzięki któremu zawiadomienie służb ratowniczych po zdarzeniu drogowym skróci się do koniecznego minimum.
Inteligentny System Ratunkowy (ISR) używając sygnału GPS za pośrednictwem sieci GSM przekaże w sytuacji awaryjnej automatyczną informację do stale funkcjonującego centrum monitoringu. Dyżurujący operatorzy otrzymają natychmiast sygnał alarmu zawierający informacje o czasie i miejscu (określenie lokalizacji z maksymalnym błędem nie przekraczającym 10m) oraz opis wypadku. To wszystko umożliwi zweryfikowanie zdarzenia i powiadomienie właściwych służb w celu szybkiej i sprawnej organizacji pomocy.
Partnerami Inteligentnego Systemu Ratunkowego są:
Subaru Import Polska, Keratronik, Siemens, Orange, Securitas, Allianz.
[źródło: subaru link]O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
Komentarz