Zamieszczone przez djczas
Skoda obniża ceny w salonach
Zwiń
X
-
a dla tych którzy chca 2,0 TDI RSa w limuzynie w super widocznym żółtym, ale i kontrowersyjnym kolorze to posiadam takowy z jazd DEMO z bardzo małym przebiegiem 1482 km data rejestracji 24-09-2007 z dodatkowym wyposażeniem typu:
alarm
tempomat
czujnik deszczu z automatycznie sciemniajacym się lusterkiem wstecznym
podgrzewane dysze spryskiwaczy
a wszystko to w cenie 90 000 zł brutto + ubezpieczenie pakietowe 1990 lub 3980 na dwa lata + bon serwisowy+złota karta serwisowa
fotki sa na emida.pl - samochody demo kraków a dodatkowe pytania na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez hondarceny brutto z PDI
p.s. sam osobiście byłem swiadkiem jak panowie lorowcy spuszczali paliwo z baków wówczas były to polonezy ale proceder chyba trwa w dalszym ciągu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hondarprzygotowanie pojazdu do wydania klientowi czyli sprawdzenie stanu technicznego czy olej ok czy śróbeczki dokręcone, przekodowanie z trybu transportowego + rozkonserwowanie pojazdu i takie duperele my dodatkowo lejemy płyn do spryskiwacza 2 literki i uzupełniamy troche paliwka coby nie zgasł w drodze do stacji.
p.s. sam osobiście byłem swiadkiem jak panowie lorowcy spuszczali paliwo z baków wówczas były to polonezy ale proceder chyba trwa w dalszym ciągu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez hondarprzygotowanie pojazdu do wydania klientowi czyli sprawdzenie stanu technicznego czy olej ok czy śróbeczki dokręcone, przekodowanie z trybu transportowego + rozkonserwowanie pojazdu i takie duperele my dodatkowo lejemy płyn do spryskiwacza 2 literki i uzupełniamy troche paliwka coby nie zgasł w drodze do stacji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hondarWysłany: Wczoraj 11:18
Widze że temat dość ciekawy więc dla OCP sciągam majty i robię tak:
za nowego RSa TDI 2008 rok z Polskiego salonu wezmę:
Limuzynka - 97000 zł + ubezpieczenie roczne za 1990 lub dwa lata za 3980 zł + bon serwisowy na 500 zł w naszym ASO + złota kara serwisowa
Combi 99 300 zł + ubezpieczenie roczne 1990 lub dwa lata za 3980 zł + bon serwisowy na 500 zł w naszym ASO + złota karta serwisowa
ceny brutto z PDI
Przy wyborze pojazdu z ukrainy (ponieważ z tamtąd bierze Wikar) nalezy pamiętać o uboższym wyposażeniu każdej wersji w stosunku do wersji PL (oczywisćie można sobie doposażyć), koszt transportu, koszt rejestracji ok 700 zł (rej kupionego w PL wynosi ok 170 zł), różnicy w ubezpieczeniu, gwarancji no i co również czasami ważne zadatek w tym przypadku wynosi 10% i jest formą bezzwrotną w przypadku rezygnacji a w życiu czasami różnie bywa.
Ja przyjmuję tylko 2 000 zł zaliczki co w polskim prawie stanowi zwrot w przypadku rezygnacji.
Czy postawiłem kuszące warunki ?była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JasiekSzkoda ,że pośpieszyłem się z kupnem skodziankiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
tez nie wierzyłem w to.
Ale oni sprzedają je na pęczki. Chyba cały transport pociągu nie wykoleił się???
Dodatkowo zamówiłem do eleganca wyposażenie za 20 tys. i muszę czekać 4 miesiące aż wyjdzie z fabryki.
To niby jak. Spadają z lawety i z powrotem do fabryki i czekają aż ktoś zamówi. Potem spowrotem na taśmę i przeróbki tak jak w moim przypadku kiedy domówiłem opcje???
sprawdzcie
Komentarz
-
-
Aaaa... Już wiem dla czego tak jest. Przeczytałem pytanie i odpowiedzi na tej stronie. Kupuja oni bezpośrednio w fabryce za mnie. Dla tego musiłem podpisać inblanko upoważnienie. A dziwiłem się po co to musze podpisywać. No i do tego kurs euro.
Jak będzie wszystko ok to kupuje jeszcze jedną do firmy.
na stronie napisane jest też 2-4 tyg
Ja mam w umowie od 8-12 tyg. chyba czekają aż coś spadnie z lawety
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigCo do cen w Polskich salonach to ja Wam powiem, że możliwa jest obizka rzędu 12-13 tyś zł i dealer i tak jescze na tym zarobi. I są to pewne informacje
Takze po prostu trzeba sie porządnie targować i mozna urwać naprawdę spore kwoty
Komentarz
-
Komentarz