Zamieszczone przez szkoda
SuperB 2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BigMam pytanie do autora watku i innych. Dlaczego napisałeś nazwę modelu Superb jako SuperB?? Juz parę razy spotkałem się z ludzmi którzy na Skodę Superb mówią własnie Super B, nie wiem zkąd to sie wzięło, ale ten model Skody nazywa się SUPERB, po prostu superb, a nie jakieś super B, super A czy super RZ :!:
tak jest i już :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacZamieszczone przez shadoczujnik cofania z boku:Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez 2pacZamieszczone przez szkodato samo można powiedzieć o pozostałych modelach Skody
i mialem nadzieje ze to sie zmieni :evil:
skoda zostaje w tyle z dezajnem...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
od szpanowania w grupie VAG jest Audi, od prestizu VW, a skoda jest wysrodkowanym wskaznikiem wszystkiego.
mi sie bardzo podobaja szkodniki (no nie liczac roomstera ale o gustach sie nie rozmawia.President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
A Seaty dla tych, ktorzy chcą wyglądać szybko. Toyoty dla tych, ktorzy chcą miec swięty spokój. Hondy dla tych, ktorzy myślą, że są najszybsi. Subaru dla tych, ktorzy chcą być szybcy, ale jakoś nie potrafią, bo zapas swoich umiejętnosci wykorzystali juz dawno na wygląd zewnętrzny. Porsche dla tych, ktorzy cale zycie zbierali na Porsche i wreszcie sobie kupili.......Boxstera. Moge tak długo wymyślać...
Komentarz
-
-
Ja sie pisze na kombika,ktory tez ma być.Nazwałbym go SuperS.
Czyli w rozwinięciu Super Space.Ciekawe czy ktos ma inne propozycje.
[ Dodano: Wto 18 Mar, 08 22:24 ]
Zamieszczone przez KruPinA Seaty dla tych, ktorzy chcą wyglądać szybko. Toyoty dla tych, ktorzy chcą miec swięty spokój. Hondy dla tych, ktorzy myślą, że są najszybsi. Subaru dla tych, ktorzy chcą być szybcy, ale jakoś nie potrafią, bo zapas swoich umiejętnosci wykorzystali juz dawno na wygląd zewnętrzny. Porsche dla tych, ktorzy cale zycie zbierali na Porsche i wreszcie sobie kupili.......Boxstera. Moge tak długo wymyślać..Jaro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacod szpanowania w grupie VAG jest Audi, od prestizu VW, a skoda jest wysrodkowanym wskaznikiem wszystkiego.
Generalnie do BMW i Mercedesa jest przyrównywane Audi a VW plasuje się z Oplem i Fordem.
Komentarz
-
Komentarz