Zamieszczone przez baca10
Virtual Tuning
Zwiń
X
-
-
chodziło mi o srebrnego golfa z fioletowymi felgami z filmiku. teraz mam już na alu naciągnięcie inne gumy 215/45/17 wiec ida nieco w naciąga zawias będzie na gwincie wiec będziemy regulować wysokość żeby ładnie wyglądało. chodzi mi o fioletowe felgi no chyba ze macie jakiś inny pomysł ale ogólnie pomysł jest taki żeby auto było w stylu German z rzucającymi sie w oczy felgami.
Komentarz
-
-
-
Chciałbym przyciemnić szyby z tyłu, jaki stopień wybrać, żeby nie było "agrotunningu"? Pomalować felgi na i tu pytanie (grafit czy czarny)? Pomalować zaciski, tylko zastanawiam się na jaki kolor, chyba najrozsądniej będzie pod kolor karoserii? Może ktoś to z wizualizować?
Niestety zdjęcie robione dziś, nie mam na aucie alufelg na lato...
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
dzieki a mogę jeszcze prosić listwy pod kolor felg . I same felgi w kolor jak na foto http://photos04.otomoto.pl/photos/or...22958063_1.jpg i potem jeszcze komplet z listwami na drzwiach i zderzakach (bez dołów zderzaka bo doły juz sa pomalowane w kolor nadwozia)
Komentarz
-
Komentarz