Piratka, jesteś wielka :bow :thank:
Virtual Tuning
Zwiń
X
-
-
adamusiek, no ostatnie foto jest dobre
tylko zamiast 16 byś musiał zapodać 17 lub 18 i wtedy gleba. i by był kozakOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez Mały78Piratka jestes niesamowita. wielkie dzieki za wrzutke, pomysle nad oklejeniem skodiczki folia czarny mat. narazie pierwsze co felusie
Jeszcze raz wielkie dzieki. pozdrawiam
Jakoś ciężko jest mi dopracować mat żeby był w miarę dobry efekt, ale jeśli tak Ci zależy na macie
PS. nie bardzo mi się chciało docinać wszystkie detale, dlatego gdzieniegdzie nie jest dopasowane :roll:
:wink::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
mirek_p11, błysk ? mat ?
Zamieszczone przez MickulŁatwiej będzie jak sami będziecie dawać zdjęcia, bo bądźmy szczerzy, ale ja nie mam ochoty szukać po tematach zdjęć dla Was. Dajcie zdjęcie bazy, na którym ma zostać coś wykonane i felgi lub inne życzenia - wtedy na pewno prędzej czy później zrealizuję Waszą prośbę. Bo tak to mi się szukać nie chciało. :diabelski_usmiech
fotkę wezmę z twojego tematu, ale starajcie się wrzucać foto :roll:
po poprawieniu kontrastu i barw, bez rejestracji :wink:
Niestety bez dobrego zdjęcia efektu nie zobaczysz :?:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Piratka a można poprosić czarną Octavie z białym dachem i maską?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
piratka bardzo dziękuję i przepraszam za trudności związane z brakiem zdjęć ops: . Następnym razem się poprawię Widzę, że jak folia to tylko na dach pójdzie
[ Dodano: Nie 07 Sie, 11 11:06 ]
Zamieszczone przez sebastian7905Mirku co ty kombinujesz ?
Mały78 twoja Octavia z czarnym matem pięknie będzie się przezentowała.
Komentarz
-
-
Photoshop - hobbystycznie
Fajny temat. Ze swojej strony oferuję pomoc w modyfikacjach wirtualnych waszych aut. Oczywiście w miarę możliwości czasowych
A to przykładowa tapeta 1680x1050 auta w którym:
*przyciemniłem szyby
*pomalowałem zaciski szczęk hamulców
*znacząco obniżyłem zawieszenie
(kliknij aby powiększyć)
Pozdrawiam!Primus Inter Pares
Komentarz
-
-
Arkadian, ładnie
no to proszę o pomoc:
- zaciski czerwone,
- szybki tylne ciemne
- -30mm
- listwy w kolor
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112Arkadian, ładnie
no to proszę o pomoc:
- zaciski czerwone,
- szybki tylne ciemne
- -30mm
- listwy w kolor
edit: teraz widzę, że listwy za ciemne zrobiłem. sorry, ale już nie będę poprawiał.Primus Inter Pares
Komentarz
-
-
Arkadian, jest git dzięki bardzoOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Gość
przeciez to sprzed FL a taka mozesz ogladnac np tu u kolegi z forum http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=345
Komentarz
-
Zamieszczone przez Golas27przeciez to sprzed FL a taka mozesz ogladnac np tu u kolegi z forum http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=345
P.S. a jeżeli chodzi o fotkę to pisałem, że poglądowa to się nie czepiaj, że przed FL :P
Komentarz
-
Komentarz