jak by ktoś się wahał czy brać wersje Octavii elegance - to dwie propozycje do malowania proszkowego na craterisy, środek czarny mat (najlepiej) a ranty białe
74 % przejzystosci musi byc czy cos kolo tego czyli wogule bo nawet jak najslabsza folia przyciemnisz to przekroczysz norme ale ryzykuj ja zaryzykowałem...
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
W przypadku niektórych folii, to wystarczy chyba na oko :diabelski_usmiech Przynajmniej ja mam na tyle ciemną, że widać, że przepisowo nie jest... jednakże oficjalnie, to podobno niektóre patrole mają specjalny sprzęt do mierzenia przepustowości świetlnej szyb - taka miejska legenda, hehe :twisted:
jednakże oficjalnie, to podobno niektóre patrole mają specjalny sprzęt do mierzenia przepustowości świetlnej szyb - taka miejska legenda, hehe :twisted:
mnie namierzył taki transit w Wwa i niestety folia z przednich poleciała :x
O kurcze adamusiek, powinieneś tą historię szerzej puścić w świat, bo dla mnie to jest zupełna nowość... prawie taka jakbym kogoś, kto widział UFO z bliska poznał :szeroki_usmiech
Jeszcze a propos mierzenia szyb, to przy ostatnim badaniu rejestracyjnym pan diagnosta 'na oko' stwierdził, że szyby za ciemne i mnie uwalił, heh :|
Wiem że fotka auta w kiepskim kadrze ale tylko takie mam. Ewentualnie można pozyczyć innego superba i przemalować na ten fajny niebieski kolor. ( http://img.netcarshow.com/Skoda-Supe...llpaper_0e.jpg tylko troche kolory wyblakle )
Na foto jest gleba -35 z przodu z tylu seria, obecnie juz jest z tylu -40.
Azazel, w wolnej chwil zapodaj do mojego Combiaczka ATS Aquila 17" i obniż ją proszę oraz wersja z MOMO Win Black Matt 17 również z obniżonym zawieszeniem
Fotki
Szkodnik
Momo
ATS-ów nie dodaje, bo sądzę że możesz skopiować swoje :wink:
Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam
Tymek
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Tymon, Tymon wersja z Aquilą 17'' już gotowa, bo znalazłem swoje zdjęcie w podobnej perspektywie, co ułatwiło i sprawiło, że VT wygląda w miarę realnie jak na szybką robótkę Wersja z Momo będzie później wieczorem. Z tego co już widzę, to wybór felgi będzie ciężki, hehe.
Komentarz