Padł ostatnio u mnie taki temat w związku z wyjazdami wakacyjnymi, a nie miałem nigdy styczności z takim wynalazkiem Ktoś może korzysta i zechciałby się podzielić opinią lub na co zwrócić uwagę przy zakupie, albo poleci konkretny model lub producenta
Jaką lodówkę samochodową polecicie?
Zwiń
X
-
Ja preferuję lodówki na te zamrażane wkładki, ich zaletą jest to że są mniejsze (niższe) . No i nie ma problemu z pozostawieniem auta na dłuższy postój na parkingu,promie itd....DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrekDK Zobacz wpisJa preferuję lodówki na te zamrażane wkładki, ich zaletą jest to że są mniejsze (niższe) . No i nie ma problemu z pozostawieniem auta na dłuższy postój na parkingu,promie itd.
Komentarz
-
-
Mam lodówkę firmy Mobicool, model U26 albo U30, zasilanie 230/12V więc może działać jako stacjonarna dodatkowa lodówka w miejscu wypoczynku. W komplecie jest druga pokrywa- bez wentylatora i ogniwa Peltiera więc w takiej postaci jest lżejsza i można wziąć ją np. na plażę z zamrożonymi wkładami. Mogę polecić.Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Kiedyś zanim kupiłem właściwą lodówkę (campingaz) musiałem zwrócić reklamować 2 czy 3 modele innych producentów
( nazw nie pamiętam, może była to jakas chinszczyzna supemarketowa).
Problewej lodówek turystycznych jest trzymanie deklarowanych parametrów,
mało która potrafi obniżyć temperaturę o tyle i ma napisane na opakowaniu np. 15-20 stopnie Celsjusza.
Wspomniana przeze mnie lodówka campingaz a (modelu nie pamietam) przez 1-1,5 roku pracowała u mnie non stop w mieszkaniu ( tylko na weekend była wyłaczana )
a potem jeszcze przez okolo 10 lat okazjonalnie przy okazji wyjazdów.
Więc ilość godzin pracy miała naprawdę duużą.
Dla mnie klasa sama w sobie.
W tym czasie od temperatury "stopiładowane sie" wtyczka zasilająca od 12v i wymieniłem ją na nową ,
oraz wentylator już mocno buczy że zużycia ale cały czas pracuję.Octavia 2 /1,6mpi BSE/ 150 kkm
(LPG BRC Sequent 24 założone przy 50 kkm)
Komentarz
-
Komentarz