pośredni wtrysk LPG - sekwencja z dotryskiem benzyny
2. bezpośredni wtrysk LPG - ciekłe LPG na fabryczny wtryskiwacz benzynowy
czyli 4 i 5 generacja instalacji LPG. Wszystko gra. Jaki jest koszt 5 generacji - spadł już poniżej 8kzł?
Ceny 5 generacji pozostają mocno nie-okazyjne . Vialle LPDi ponad 8k, niedawno pokazany BRC LDi jeszcze drożej. Jak koledzy pisali wcześniej - cała nadzieja, że Agis będzie bardziej friendly i cena za jego Direct będzie niższa. Systemy Vialle i BRC po prostu są, ale z takimi cenami hitem to one nigdy się nie staną. Inna sprawa, że kierunek dla LPG w TSI został już wyznaczony i pojawianie się kolejnych produktów tej klasy może wpłynie na spadek cen. Chyba, że kolejne produkty będą dołączać do grona "około 10k" z liczbą montaży może kilka sztuk rocznie
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
ale dla tych co nie maja to będzie szał :diabelski_usmiech
szkoda że nie ma PL :P
Zdziwił byś się ile jest błędów po miedzy Pl wersją a ENG. Najlepiej jest mieć 2 i w razie problemu porównać. Nie wspomnę juz o tym ze w Pl wersji to jest najmniej z tego co szukałem.
Enriquez, oj przestań, jak to odbierać jako groźbę czy foch?
zauważamy dobre i złe strony programiku, poprostu, nikt nie wymaga cudów.
Dziękujemy za link, mimo wszystko przydatny, fajny bajer :P
... coś nie mogę ogarnąć - chciałem znaleźć jak wymienić mieszek zmiany biegów w O3 manual i ...
dupa - nie potrafię na tej stronie tego znależć
może tego tam nie ma!?!?
Komentarz