Co do ETKA 7.3 dodam że najlepsza wersja to International 2011, ma funkcje online-update która działa, polskie ceny których updaty trzeba samemu ściągać ale to jest proste
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Zapewne po kliknięciu na link i jego otwarciu bzyq_74, klika na okienko koloru żółtego z czarnym napisem POBIERZ ale to nie to :!: bzyq_74, po otwarciu linku kliknij na okienko koloru błękitnego z napisem Click here to start download from sendspace i będzie ok
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Zapewne po kliknięciu na link i jego otwarciu bzyq_74, klika na okienko koloru żółtego z czarnym napisem POBIERZ ale to nie to :!: bzyq_74, po otwarciu linku kliknij na okienko koloru błękitnego z napisem Click here to start download from sendspace i będzie ok
nadal nic nie wiem o tym co piszecie... może jakieś reklamy sobie zamawiacie? ja nie zamawiam (AdBlock)
ja klikam w link i mam od razu taki obrazek
klikam tam gdzie widać żółtą strzałkę i mam plik na kompie
Komentarz