Witam kolego, czy w jakiejś wolnej chwili mógłbyś mi sprawdzić i ew podrzucić na maila moją czeszkę?jakiś nie mogę zainstalować tej etki, chodzi mi o wyposażenie
miałem kilka dni wyrwanych z życiorysu przy pracach z Touranami (zimno i od razu temat Webasto idzie na tapetę ), proszę o kilka godzin czasu i działamy dalej z VINami :winko: :szeroki_usmiech
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Witam i dziękuję. Z moim nr WVWZZZ6KZVR034626, który rozkodowałeś wpisuje się w etkę 7.3 plus (odczytuje go) jednak nie wskazuje części do tego konkretnego nr (nie odznacza ich). Wyświetlają się także dane dla innych modeli.
Możesz sprawdzić u siebie ten pliczek :?:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
jakakolwiek wypowiedź pod tym postem daje możliwość wstawienia pliku dla kolejnej osoby
[ Dodano: Sro 28 Lis, 12 22:09 ]
Zamieszczone przez endryu
Witam i dziękuję. Z moim nr WVWZZZ6KZVR034626, który rozkodowałeś wpisuje się w etkę 7.3 plus (odczytuje go) jednak nie wskazuje części do tego konkretnego nr (nie odznacza ich). Wyświetlają się także dane dla innych modeli.
sprawdziłem, no niestety jest w nim jakiś błąd, czasem tak jest i nie wiadomo dlaczego, nie potrafię tego naprawić niestety :/
endryu napisał/a:
sprawdziłem, no niestety jest w nim jakiś błąd, czasem tak jest i nie wiadomo dlaczego, nie potrafię tego naprawić niestety :/
Auta które na liście w ETKA mają zielone kółko to mają podświetlanie części według tego pliku z kodami, te bez kółka nie podświetlą i trzeba manualnie sprawdzać kody podpisane przy poszczególnych częściach.
Ja bym prosił o pliczek do Sharana: WVWZZZ7NZBV035713
Jak przechodziłem z ETKA 7.0 na 7.3 to chyba miałem problem z autami które mają oznaczenie silnika z 4 liter zamiast z 3. Musiałem chyba dopisywać wtedy pełne oznaczenie. Dawno to robiłem i już tak super tego nie pamiętam. Ale jak masz 3 znaki to nie powinno być problemu.
Komentarz