arturas03, łojesu... np.tak a nie będzie wyglądał tak :wink:
Co to za logo w felgach Audi
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
namo
Co to za logo w felgach Audi
Mobilki, kupiłem felgi z Audi z takimi oto dekielkami z kurą Skody. Jest odpowiednik z nową czarną kurą? To są jakieś oryginały czy drut? Wie ktoś może jakie numery mają takie same dekielki z nowym logo?
-
Zamieszczone przez namoTo są jakieś oryginały czy drut?
to sa kapsle od audi z naklejonym deklem skody z maski lub bagaznika, zmierz średnicę tego emblematu z kurą i będzie wiadomo od czego to.
tu jest taka felga bez kuryZałączone pliki
Komentarz
-
-
namo
No kur... faktycznie. To teraz potrzebuję samą blaszkę z nowym logo o średnicy takiej samej jak jest ori dekielek felg skody (ok. 17 mm).
Kupię samą blaszkę? Jak widać odklejanie masakruje tą blaszkę.Załączone pliki
Komentarz
-
namo
-
namo
Komentarz
-
namo, możesz kupić naklejki silikonowe i nakleić je na plastik. Jak kupiłem BBS-y to miały oryginalnie logo audi z blaszki. Oderwałem wszystko, kupiłem naklejki 3D BBS i po odtłuszczeniu nakleiłem na idealnie płaską powierzchnię. Trzyma wszystko do dnia dzisiejszego i nic się z tym nie dzieje.
Komentarz
-
-
namo
-
namo
Chris11, idź hejtować gdzieś indziej, na kwejka albo coś. Ja tu pytam o dekielki a nie Twoje przeżycia.
Komentarz
-
namo, z ciekawości jakie masz parametry tych felg?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz