dziś miałem wjazd w tyłek mojej octy, sprawca z ergo hesti....
auto muszę mieć zrobione dobrze i szybko bez problemów z papierologią...zaproponowano mi naprawę bezgotówkową u jednego z ich partnerów niedaleko mojego zamieszkania....warsztat ma dobrą opinię...do zrobienia mam :nowy tylny zderzak, prostowanie podłogi bagażnika bo klapa ciężko się otwiera i zamyka...na czas naprawy samochód zastępczy....
teraz pytanie, na co zwrócić szczgólną uwagę tak aby mnie ergo nie wydymała?
czyli co, skoro naprawa będzie bezgotówkowa mam się niczego nie obawiać i wstawiać auto do ich warsztatu, dostarczyć wszystkie dokumenty, odebrać zastępczaka i potem dopiero zgłosić się na odbiór auta?....
czyli co, skoro naprawa będzie bezgotówkowa mam się niczego nie obawiać i wstawiać auto do ich warsztatu, dostarczyć wszystkie dokumenty, odebrać zastępczaka i potem dopiero zgłosić się na odbiór auta?....
po co nowy temat ? poszukaj na forum - od groma jest tego np. :TUTAJ
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
ja miałem robiony kiedyś tył w ergo hestii w scudziaku swoim, bo mi landem zaparkował też w tyłek, problemów nie robili, jako, ze auto było stare już - tanie, to wyszła całkowita szkoda, ale zrobiłem autko i jeszcze mi zostało sporo, ale to naprawa gotówkowa. Liczyli na zamiennikach chyba, trzeba sie zalogować na stronie u nich, żeby śledzić postęp sprawy swojej, ale nie było problemów z wypłaceniem odszkodowania i w miarę sensowną wyceną auta.
Ja mam bardzo nieprzyjemne doswiadczenia z Ergo Hestią..
Mialem kiedys wlamanie do auta i lamerską probe kradziezy. Efekt - rozwalony zamek i stacyjka. Cos mnie naszlo, zeby wziac od nich kase bo przy okazji wrzucilem sobie do auta stacyjke ze scyzorykiem ( to bylo vw polo 9n ).
Niestety na wyplate odszkodowania czekalem rowno miesiac, czyli tyle ile zastrzegli sobie jako maksymalny czas.
Pozdro dla nich.
Projekty architektoniczne / wnętrz
Wizualizacje architektoniczne
Grafika 3D
Rysunek architektoniczny na zamówienie
Komentarz