Ale jakoś nie chce mi się wierzyć ze dealer chipowal od razu nowiutkie auto, prosto z lawety. A wszystkie te 190 były z napędem na przód czy 4x4?
atrapa podszybia
Zwiń
X
-
krzysiek2325, zdejmujesz uszczelkę, potem na środku na łączeniu (w połowie szyby) delikatnie podważasz do góry (tam gdzie trzyma - pod szybą). Z wyczuciem, centymetr po centymetrze - i puści. Podważasz do góry i jedziesz do błotnika. Możesz wcześniej ustawić wycieraczki w pionie - nie będą przeszkadzały.
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Dzięki koledzy za podpowiedzi próbowałem na wszystkie sposoby i nic. Nie jest przyklejona bo rusza się koło szyby ale na chama boje się ciągnąć. filtr kabinowy jakoś udało mi się wymienić choć nie powiem ciężko było bez demontażu atrapy tylko jak sprawdzić drożność odpływów i ewentualnie je wyczyścić ???
Komentarz
-
-
ruwado, chodziło mi o link do pliku na chomiku, bo tak to ja go tam nie widzę (chyba, że się jakoś dziwnie nazywa)...a jak klikacie na email w profilu to się nie dziwcie, że nie możecie wysłać, bo na 99% nie macie na kompie skonfigurowanego outlooka tudzież innego klienta pocztowego
prawy -> kopiuj adres email -> logujesz się na swoją pocztę, wklejasz i wysyłasz
Komentarz
-
Komentarz