http://youtu.be/ecpfq3znjYo?t=1m44s - 3 kolejne przypadki to celowe ładowanie się pod auto. Reszta jest mocno drastyczna.
Toż to masakra - w zasadzie jestem pewien, że kupuję wideo rejestrator :shock:
W Rosji prawo i kary są takie, że "opłaca się" być potrąconym. I dlatego wielu rzuca się specjalnie pod samochód. Ale bezmyślność niektórych pieszych oraz kierowców wyprzedzających na pasach i jadących na czerwonych z tego filmiku nawet nie wiem jakimi słowami skomentować...
Czekałem na parkingu, dwie kobiety próbowały otworzyć Tico, tak z 1min, ...i wreszcie oświecienie , "przecież to nie mój" 3miejsca dalej znalazły swój ...i odjechały Citroenem ad:
Mnie notorycznie osłabia to, że ludzie widząc w lusterkach pojazd uprzywilejowany stojąc na światłach nie wiedzą co robić. Przykład z dzisiaj. Około 15, skrzyżowanie przy OBI w Cz-wie, stoję na czerwonym jako drugi, przede mną jakaś starsza astra, na pasie do lewoskrętu jedno auto, za mną jeszcze kilka. Słyszę syrenę - patrzę po lusterkach i widzę jak z tyłu zaczyna się przebijać ambulans. Prawy pas zjechał do krawężnika, ten z lewoskrętu wjechał na pas na wprost, ale kierowniczka z astry ani myślała się ruszyć. Dopiero jak włączyłem "długie" i dałem po klaksonie to zorientowała się, że coś się dzieje i ruszyła...prosto przed siebie gdzie miała dosłownie 0,5 metra miejsca zamiast zjechać na prawo :roll:
ta "pinda" biorąc się za wyprzedzanie prawdopodobnie wymusił bemce która zapewne zapierda..ła stąd agresja w wykonaniu miszcza bmw :evil:
Sądząc po zachowaniu bmw (mało się nie zesrał - musiał wyprzedzić poboczem), kierowca tego auta jest tak pierdolnięty, że scenariusz z zajechaniem mu drogi nie jest jedynym prawdopodobnym.
ta "pinda" biorąc się za wyprzedzanie prawdopodobnie wymusił bemce która zapewne zapierda..ła stąd agresja w wykonaniu miszcza bmw :evil:
Sądząc po zachowaniu bmw (mało się nie zesrał - musiał wyprzedzić poboczem), kierowca tego auta jest tak pierdolnięty, że scenariusz z zajechaniem mu drogi nie jest jedynym prawdopodobnym.
ciekawie jak by to był tir to zapewne by się nie patyczkował i zaparkował na dupie bmki :roll:
ciekawie jak by to był tir to zapewne by się nie patyczkował i zaparkował na dupie bmki :roll:
Tobi77, to było zamglenie :diabelski_usmiech , gorzej z pajacami na dziennych - dziś byłem w Kraku i po drodze po kilkunastu szt. przestałem liczyć. :evil:
+/- godzinę temu. Wracam z pracy, wjeżdżam na "46" w stronę Częstochowy i przed sobą widzę (a właściwie to ledwo przez oślepienie) Golfa 3 kombi, który poza światłami dziennymi (paski LED) i światłami mijania miał włączone jeszcze przednie i tylne przeciwmgielne (po obu stronach). Nie osłabiłoby mnie to gdyby nie widoczność na poziomie +/- 1 km
A mnie dziś osłabili Policjanty w lodówie. Stoję sobie na czerwonym pod wiaduktem Hynka/al.Krakowska. Patrze przez lewe ramie, a tam se Policjanty zawracają na czerwonym. WTF? Oni mają pilnować porządku i se na legala łamać przepisy, bo nikt im mandatu nie da?!
Osłabia mnie coraz bardziej ta zima...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r6P9MWdfay8[/youtube]
W Wawie, aż tak grubo nie było, bo do 12 padał śnieg, a dalej już deszcz co w połączeniu z temp. -5C dawała słaby efekt. W 3h skrobałem z 5 razy szyby...
Jadę sobie ze stałą prędkością na A4. Wyprzedza mnie samochód i później podróżuje wolniej niż ja :evil:
Miałem lepiej. Jechałem spokojnie prawym, bo silnik nierozgrzany. Nagle pani jakimś micrusem mnie wyprzedza i od razu hamuje, bo radar za 500 metrów. Pozdrowiłem klaksonem
sól juz chyba się skończyła....bo "musieli jej duzo wysypać tej 'zimy"
Taa, chyba do zupy i innych produktów spożywczych - w końcu sól drogowa jest zdrowa :diabelski_usmiech :twisted:
W sobotę mgła, w niedzielę szklanka, dzisiaj na to śnieg z deszczem - to teraz pewnie zawieje i zamiecie
Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz