Szczególne podziękowania dla jednego z Waszych klubowiczów, czarna Skoda Oktavia TDI kombi, przyciemniane szyby, biały napis klubowy na tylnej klapie. Dnia dzisiejszego na drodze w lesie między Tenczynkiem a Rudnem (województwo Małopolskie koło Krzeszowic) podczas mojego wyprzedzania gość włączył po prostu lewy kierunek i wjechał sobie huraoptymistycznie na lewy pas ruchu wprost pod moją maskę spychając mnie do rowu przy 100 km/h. Mam nadzieję, że koledzy wskażą Cię palcem. Nie poczułeś się w żaden sposób odpowiedzialny za swoje zachowanie, nawet nie zatrzymałeś samochodu, tylko powoli odjechałeś w siną dal. Ciekawe jak dumny jesteś z tego, że mogłeś kogoś zabić.
Podziękowania za zepchnięcie do rowu
Zwiń
X
-
Policja wezwana? Udało się Tobie uchwycić fragment tablic rejestracyjnych? Materiał dowodowy zabezpieczony (kamery, itp.)?
Zasadniczo forum nie jest miejscem do rozstrzygania tego typu sytuacji lub wywoływania kogokolwiek z szeregu (ponadto z opisu nie sposób wskazać, to jest duża społeczność, a obecność wlepki na aucie nie oznacza automatycznie przynależności do OCP), to temat dla organów ścigania. Bezdyskusyjnie, patrząc na uszkodzenia auta i opis sytuacji.
-
-
a znasz chociaż początek rejestracji?Bo samo
Zamieszczone przez PFC Zobacz wpisczarna Skoda Oktavia TDI kombi, przyciemniane szyby, biały napis klubowy na tylnej klapie
Komentarz
-
-
najważniejsze, że wszystko OK (zdrowie). Auto rzecz nabyta. Jak wspomnieli koledzy, posiadanie wlepy nie świadczy, że klubowicz. Znane przypadki, że ludziska kupowali Skodę octavię w wersji OCP!. Co do zdarzenia pewnie będę się powtarzał, ale ja na takie przypadki kupiłem kamerkę. Na szczęście jeszcze się nie przydała, ale zawsze coś
Komentarz
-
Komentarz