Parking w Wiedniu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kieriestof
    Drive
    S_OCP Member
    • 2006
    • 47

Parking w Wiedniu

Na to pytanie Ci nie odpowiem, bo nie wiem u siebie ma akumulator 68 Ah może koledzy napiszą jakie mają i będziemy wiedzieć.
    Kieriestof
    ---------------------------
    Octavia radość sprawia
  • stefan86
    Ambiente
    • 2005
    • 119

Parking w Wiedniu

Witam.

Szukam miejsca parkingowego w Wiedniu. Znalazłem takie:

Na tej stronie jest taki opis:

opening hours: 24 hours, staff: Mo-Fr: 6a.m.-8p.m.,Sa: 7a.m.-1p.m
    Jak to rozumieć? Otwarty 24h/dobę? A o co chodzi tymi z godzinami pracy "staff" czyli personelu?

Stefan

Komentarz

• czarny_wwa
      Rider
      • 2008
      • 411
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

stefan86, to jest taki typowy P+R. Jeżeli masz ważny bilet roczny, miesięczny lub tygodniowy to masz taniej. Jak zostawiasz auto tak po prostu to drożej ale też możesz
      Co do personelu, to tak jak napisałeś, jest on dostępny w wyznaczonych godzinach.

Pytanie moje tylko takie, czy zostawiasz tam samochód na dłużej? Bo jeżeli nie to wystarczyłoby tylko sprawdzić, czy miejsce na ulicy gdzie mógłbyś zaparkować jest w strefie płatnego parkowania. Jeżeli nie to może zostawić go po prostu od tak na ulicy.

Tutaj jeszcze inna mapka z parkingami: link

Komentarz

• stefan86
        Ambiente
        • 2005
        • 119

Ja tam chcę zostawić samochód na 3-4 godziny. Będę tam 1 stycznia, a więc w Święto? W związku z tym personelu nie będzie? Ale otwarte będzie? Skoro nie będzie personelu to jak - będzie jakiś automat na monety, banknoty, czy tylko płatność kartą? Jeśli płatność kartą to bez problemu obsługuje polskie zwykłe karty płatnicze?

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

jak w święta to parkowanie w strefie bezpłatne

naprawdę bez sraczki z parkingami strzeżonymi, ja normalnie parkuję gdziekolwiek
          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

Pracuję...