Na to pytanie Ci nie odpowiem, bo nie wiem u siebie ma akumulator 68 Ah może koledzy napiszą jakie mają i będziemy wiedzieć.
Parking w Wiedniu
Zwiń
X
-
stefan86, to jest taki typowy P+R. Jeżeli masz ważny bilet roczny, miesięczny lub tygodniowy to masz taniej. Jak zostawiasz auto tak po prostu to drożej ale też możesz
Co do personelu, to tak jak napisałeś, jest on dostępny w wyznaczonych godzinach.
Pytanie moje tylko takie, czy zostawiasz tam samochód na dłużej? Bo jeżeli nie to wystarczyłoby tylko sprawdzić, czy miejsce na ulicy gdzie mógłbyś zaparkować jest w strefie płatnego parkowania. Jeżeli nie to może zostawić go po prostu od tak na ulicy.
Tutaj jeszcze inna mapka z parkingami: link
Komentarz
-
-
Ja tam chcę zostawić samochód na 3-4 godziny. Będę tam 1 stycznia, a więc w Święto? W związku z tym personelu nie będzie? Ale otwarte będzie? Skoro nie będzie personelu to jak - będzie jakiś automat na monety, banknoty, czy tylko płatność kartą? Jeśli płatność kartą to bez problemu obsługuje polskie zwykłe karty płatnicze?
Komentarz
-
-
jak w święta to parkowanie w strefie bezpłatne
naprawdę bez sraczki z parkingami strzeżonymi, ja normalnie parkuję gdziekolwiekkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz