Jadłodajnia Kielce - Kraków
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jadłodajnia Kielce - Kraków
Witam,
Jaką sprawdzoną jadłodajnię na trasie "7" Kielce - Kraków możecie polecić?
Pozdrawiam,
-
ernestowski, http://www.restauracja-kojot.pl/index.html w Miechowie , wprawdzie w mieście ale warto.
Nie zbyt tanio ale przy "7" http://www.hotelzameczek.pl/Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Kojocik i w Kielcach jest ale w centrum - porcje bardzo duze..... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Kiedyś dobre było Siedlisko, jak jest teraz nie wiem.
jest jeszcze Antolka
Odkryj najlepsze bonusy Mostbet dla nowych graczy w Polsce 2026. Darmowe spiny, bonus bez depozytu i kody promocyjne.
reszty nie za bardzo kojarzę, jest jeszcze w Ksiażu Wielkim bodajże ze dwie knajpy, ale nie jadłem tam nic, więc polecić nie mogę.
Butikowy HOTEL ZAMECZEK Historia. Atmosfera. Elegancja. Zarezerwuj pobyt Restauracja Butikowego Hotelu Zameczek Wyrafinowany smak natury Sercem Zameczku jest restauracja. Kuchnia oparta na sezonowości i rytmie natury. Zobacz Restaurację Butikowy hotel z historią Odkryj miejsce Butikowy Hotel Zameczek w Książu Wielkim to kameralna rezydencja w Małopolsce, w której historyczna architektura spotyka się z wyrafinowaną autorską kuchnią, dyskretną strefą SPA oraz starannie zaprojektowaną przestrzenią na wesela i wydarzenia o podniosłym charakterze. ROZEJRZYJ SIĘ przestrzeń, w której zwalniasz Rozgość się Odkryj miejsce, gdzie historia została zachowana z szacunkiem i przemyślana na nowo. Zameczek dojrzewał latami — jako efekt konsekwentnej pracy, rzemieślniczej dbałości o detal i świadomych decyzji estetycznych. Każda linia, materiał i proporcja tworzą spójną całość, w której przeszłość harmonijnie współgra ze współczesnym komfortem. To przestrzeń dla tych, którzy cenią ciszę, jakość i doświadczenia budowane na autentyczności. Jesteś w miejscu, które lubi opowiadać swoją historię, która współgra ze współczesnymi oczekiwaniami naszych gości. Zameczek to przestrzeń, w której możesz zwolnić, poczuć się jak w średniowiecznym zamku i zanurzyć się w otaczającej zamek naturze. ZOBACZ POKOJE Oferty specjalne Chwile, które warto zaplanować All Posts Blog Czas wolny Back W okolicach Książa Wielkiego Jednodniowe wycieczki Romantyczny weekend dla dwojga z degustacją wina Romantyczny Weekend został stworzony z myślą o parach, które pragną na chwilę zwolnić tempo i celebrować wspólnie spędzony czas. Zobacz Ofertę Przygotowania do ślubu w Butikowym Hotelu Zameczek Poranek w dniu ślubu zasługuje na wyjątkową oprawę. Elegancki apartament, spokojna atmosfera oraz dyskretna obsługa pozwalają rozpocząć ten dzień bez pośpiechu, w pełnym komforcie i skupieniu na najważniejszych chwilach.Zobacz Ofertę Weekend na Zamku Nie zawsze potrzeba długiego urlopu, aby odzyskać równowagę. Czasem wystarczy jedna doba z dala od codziennego pośpiechu – w miejscu, gdzie poranki budzi śpiew ptaków, a zamiast miejskiego zgiełku towarzyszy cisza lasów i sielskie krajobrazy.Zobacz Ofertę Spokojny pobyt z winem z naszej winnicy Są miejsca, które pozwalają na chwilę zatrzymać codzienność i po prostu cieszyć się swoją obecnością. Romantyczny Weekend w Butikowym Hotelu Zameczek to propozycja dla par, które pragną odpocząć w kameralnej atmosferze, otoczonej ciszą, zielenią i eleganckimi wnętrzami.Zobacz Ofertę
Komentarz
-
No właśnie zapomniałem o niej, przed samym Miechowem i ich uczta pierogowa znana w całej okolicy. Jest jeszcze jedna za Miechowem z 1km po prawej stronie z charakterystyczną krową Milką (niebieską) przy drodze. Kiedyś tam byłem z parę razy i jedzenie było niezłe.Zamieszczone przez kazik4x4Kiedyś dobre było Siedlisko, jak jest teraz nie wiem.
[ Dodano: Sob 16 Lut, 13 17:39 ]
Tu jak się mandatu nie zapłaci na wlocie od Kielc w Antolce to można kasę tu zostawić.Zamieszczone przez kazik4x4jest jeszcze Antolka
http://karczma-antolka.pl/Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Właśnie, właśnie. Wylot zza zakrętu w prawo a tam zonkZamieszczone przez AdamBTu jak się mandatu nie zapłaci na wlocie od Kielc w Antolce to można kasę tu zostawić.Zamieszczone przez kazik4x4jest jeszcze Antolka
http://karczma-antolka.pl/
Który to kilometr? 616? Dobrze kojarzę?
Komentarz
-
Tak dokładnie, trzeba pamiętać koniec lasu i od razu po prawej Policja lub ITD robiąca fotki srebrnym Fordem Focusem Kombi. Ciekawe czy proboszczowi oddają część kasy za mandaty. W końcu na jego placu zatrzymują się.Zamieszczone przez kazik4x4Który to kilometr? 616? Dobrze kojarzę?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Ja tam zwykle widuję zieloną O2 kombi. A w Zameczku w Książu jest całkiem dobre jedzenie, mogę polecić.Zamieszczone przez AdamBTak dokładnie, trzeba pamiętać koniec lasu i od razu po prawej Policja lub ITD robiąca fotki srebrnym Fordem Focusem Kombi. Ciekawe czy proboszczowi oddają część kasy za mandaty. W końcu na jego placu zatrzymują się.Zamieszczone przez kazik4x4Który to kilometr? 616? Dobrze kojarzę?
Komentarz
-
-
dobra decyzja - ja polecam sharme drobiowa :diabelski_usmiechZamieszczone przez ernestowskizdecydowałem się na wjazd do Kojota
Komentarz
-
ernestowski, co byś nie wziął to jest dobre, ale na pizzę to radzie gdzie indziej iść. Tutaj mają przeciętna.
[ Dodano: Nie 17 Lut, 13 07:24 ]
spc, zielona OII kombi to się głównie przemieszcza na odcinku Ksiąz Wielki - Kraków . Jeżeli kolegę będzie interesować gdzie stoją to opisze ta trasę. W końcu dojeżdżam nią codziennie do pracy do Krakowa .
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Nie musisz, na CB zawsze słyszę ostrzeżenia. Poza tym, z daleka ich widzę - kolor w sumie niezbyt popularny, a ta O2 jest identyczna z moją, rzuca mi się w oczyZamieszczone przez AdamBspc, zielona OII kombi to się głównie przemieszcza na odcinku Ksiąz Wielki - Kraków . Jeżeli kolegę będzie interesować gdzie stoją to opisze ta trasę. W końcu dojeżdżam nią codziennie do pracy do Krakowa .
Komentarz
Komentarz