LUKI, mam nadzieje ,że nic podczas podróży nie błysnęło po oczach albo we wstecznym lusterze
Warszawa - Kołobrzeg?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LUKIWarszawa - Płońsk - Sierpc - Lipno - Lubicz - Stolno - Świecie - Tuchola - Chojnice - Człuchów - Biały Bór - Koszalin - Kołobrzeg
Trasa przebiegła bez najmniejszych problemów.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, czyli wiele się nie pomyliłem pisząc wcześniej
jedziesz w nocy, dziecko śpi, Ty pełen relaks, po wyjechaniu z Wawy zakrywasz tablice i naklejkę na szybie..... tempomat na 150.... lecisz na skróty i za 5 godzin jesteś na miejscu
ode mnie list już masz .... pochwalny :lol: albo może pochwalony ? żeby się zaraz nie kojarzyło zbereźnie :szeroki_usmiechSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ValmirW nocy się jedzie odrobinę inaczej, na pewno szybciej ze względu na mniejszy ruch, w dzień nie zaryzykowałbym trasy na Człuchów.
Godzina jazdy dłużej niestety...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
No to jestem od kilku dni nad morzem. Ruszyłem spod podwarszawskiego Radzymina ~1.00 w sobotę, w Boblinie pod Darłowem byłem przed 9.00, przejeżdzając ~520km. Jechałem "7" do Trójmiasta a potem wzdłuż wybrzeża przez Lębork, Słupsk, itp.
Jechałem tak długo, bo zaliczyłem jeden postój na siku i dwa na zakupy (same zakupy to ponad 1h). Generalnie trasa spokojna, jazda ~110-120km/h, żadnych korków czy innych utrudnień - komputer pokazywał mi średnią prędkość na poziomie 86km/h (przed pierwszym postojem za Trójmiastem) i 90km/h (po postoju za Trójmiastem).
Fotografii raczej nie spodziewam się :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja wczoraj jechałem do Koszalina, zmieniłem trasę i pojechałem krajoznawczo: A2, we Włocławku na 62 w kierunku Poznania, potem Inowrocław, Bydgoszcz, Człuchów, Koszalin.
W sumie prawie 6,5 h jazdy na lajcie, spalanie 7,3/100 wg komputera. Ale wracam już inaczej :wink:
[ Dodano: Czw 13 Cze, 13 18:59 ]
Za drogę powrotną dostanę fotkę z jakiejś małej miejscowości, nawet nazwy nie pomnę, fotoradar ustawiony za wszystkimi zabudowania , w polu ale przed znakiem kończącym obszar zabudowany. Dobrze, że uda się wywinąć o punktów ale kasy i tak szkoda, a miałem ze 65km/h na 50. :twisted:
Komentarz
-
-
ostatnio pod Koszalin
A2 do Poznania - Oborniki - Czarków - Wałcz - Czaplinek - Białogard itd
wyszło ok 560km czas przejazdu 6.5h z z postojami w sumie z 1h.
Wracałem standardowo na Płońsk i jechałem 7.5h (niedziela korki dość duże)
Jadę teraz w piątek i poleciałbym na Sierpc ale w piątki z tego co pamiętam tam są straszne korki na rondach, więc muszę poszukać alternatywy.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
Komentarz