Gdzie mocowana jest ta taca z pierwszego linka, bo nie mam pomysłu?
Ta z tym gościem na zdjęciu nigdzie nie jest mocowana, po prostu kolejne przegródki wkładane bez pośrednio do bagażnika - pasują po wsunięciu pomiędzy tylne nadkola. A na ta z 2 linka poluję ale nigdzie nie widziałem IMO świetne rozwiązanie na latające przedmioty po bagażniku.
Numer części 5E5 061 109 - jeszcze niedostępne w sprzedaży
Czytałem, że płatna jest już dla osobówek droga S7 gdzieś na odcinku koło Elbląga. Opłata pobierana jest (elektronicznie, radiowo?). Trzeba wcześniej wykupić jakieś urządzonko z jakby kartą. Nie mogę na necie znaleźć co i gdzie należy kupić.
Dla osobówek jak ciągną lawete itp przyczepe i dmc całego zespołu pojazdów przekracza 3,5 tony.
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
Ano tak to już jest aczkolwiek uważam, że w każdym rządzie czy to Polskim czy Niemieckim czy innym są złodzieje tyle, że w Polsce to widać czarno na białym. W innych robią to dyskretniej i nie tak łapczywie co pozwala na rozbudowe infrastruktury (drogi, koleje itd)
Czyli lekarstwo jest proste - mniej kraść a na wszystko wystarczy hyhy :lol:
szczyt absurdu: warszawska Trasa Toruńska ma być płatna jako ekspresówka (o ile z tego pomysłu GDKiA jeszcze się nie wycofała) i to - bomba - także dla komunikacji miejskiej!
Komentarz