diablojarek, no to ładny prezent mu na święta sprawiłeś :P
Poszukiwany gazownik Olkusz lub okolice
Zwiń
X
-
Zakładałem tam gaz w dwóch autach. Wśród aut znajomych naliczyłem 5 aut, które tam zaopatrzono w instalacje, zatem dla mnie to wystarczająca rekomendacja :wink:
Dawno nie byłem, bo jeżdżę tylko wymieniać filtry, więc nie wiem jak z cenami, ale jestem zdania, że jak robić to raz i porządnie, nawet jeśli będzie kosztować.Artur
Komentarz
-
-
Sam szef, Pan Adam rzeczywiście klasa. Obryty w temacie silników i instalacji. Jak dotychczas miałem zawsze to szczęście że zawsze na niego trafiałem.
Ogólnie w terenach podczęstochowskich to pierwszy warsztat, który zaczął wkładać instalacje z prawdziwego zdarzenia, ale być może jest coś w tych obiegowych internetowych opiniach, bo są już długo na rynku, wyrobili sobie markę, ale jeśli będziesz się z nimi kontaktował telefonicznie, to zapytaj czy zastałeś Pana Adasia i z nim rozmawiaj w pierwszej kolejności.
[ Dodano: Wto 16 Lip, 13 18:56 ]
Możesz próbować też próbowac podpytać jak tam wygląda sprawa w Katowicach i Krakowie, bo też masz nie daleko, a rynek instalacji LPG pewnie jest tam nie mały.Artur
Komentarz
-
-
A ja polecam Auto gaz na Makuszyńskiego w Krakowie. Marcin Nowak szef zakladu to mój kolega i założyłem u niego 20 instalacji dla rodziny i z 40 dla znajomych i wszystko jest ok. jak co to podam nr na prv.Grand Scenic 2.0T Initiale 05'
Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
08' O2 Elegance Combi BKC
11' O2 fl Elegance Combi CDAA
99' O1 SLX Combi AHF
Komentarz
-
-
endless, widzisz?
Jest dużo dobrych gazowników. Pytaj jak najwięcej, a OCPki Ci podpowiedzą
PS:Jeżeli jesteś naprawdę zainteresowany rozkminianiem swojej Octavii do ostatniej śrubki i dobrą zabawą przy tym, to przybywaj na któryś ze spotów
Tam chłopaki Ci na pewno doradzą, przy tym spędzisz fajnie czas
Sami czasem wpadamy w kilku chłopa z CzęstochowyArtur
Komentarz
-
-
endless, zaloz tu: http://gazeo.pl/Warsztaty-LPG-CNG/AU...firma,469.html (raczej Stag) lub tutaj http://autogazaries.pl/ (jesli wolisz BRC).
Komentarz
-
-
Re: Poszukiwany gazownik Olkusz lub okolice
Zamieszczone przez endlessWitam
Poszukuję jakiegoś dobrego gazownika z Olkusza i okolic, czy ktoś może coś doradzić?
"AUTO GAZ GAJER"
ul. Spółdzielcza 6 A
32-300 Olkusz
Osobiście nie praktykowałem.
Odradzam natomiast gazownika z Wiejskiej:
EKO-AUTO
32-300 Olkusz, Wiejska 6
Za założenie kabelka który gdzieś się wypiął skasowali kuzyna 70zł. Ta sama usterka wystąpiła po jakimś czasie i okazał się nią właśnie ten felerny kabelek. Osobiście z sąsiadem montowalismy u nich gaz do felicii i nie byliśmy zbytnio zadowoleniu. Jak nie rozwaliło pokrywy przepustnicy to strasznie szarpało i tak w kółko.
Komentarz
-
-
Witam.
Nie wiadomo czy autor wątku chciał założyć nową instalację czy też chciał "zreanimować" już założoną. Pozwolę sobie nie zgodzić się z opinią zamieszczoną wyżej że "jest dużo dobrych gazowników". Mieszkam w okolicach Olkusza i mogę napisać, że w tym mieście nie ma dobrych gazowników - są tylko zwykli rzemieślnicy, którzy bez względu na rodzaj samochodu, pojemność silnika montują taką samą instalację. Napiszę więcej, jeśli zagłębicie się w forum gazowe to okaże się, że w południowej Polsce jest może z 10 osób, które znają się dobrze na rzeczy. Według mojej wiedzy to najbliżej Olkusza jest taka osoba w Krakowie (u tej osoby montowałem instalację ja i większość moich znajomych). Na razie nie daję namiarów, ponieważ nie wiem czy na forum można zamieszczać takie informacje :wink: .
Pozdrawiamk-pax
Komentarz
-
Komentarz