No a jak z cenami ON w Katowicach, Jaworznie? Na firmowych stacjach oczywiście. Bo już za niecałe dwa tygodnie będę tam tankować... :diabelski_usmiech
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Orlen w Przeworsku
ON Verva 4.16zł/1l
ON 3,99zł/1l
Auchan Rzeszów
ON 3,79zł/1lOctavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andik77A ja dzisiaj wracałem z Ukrainy moim 2 wozem i tankowałem ropkę w przeliczeniu po 2,48zł za litr. Jeszcze trochę spadnie cena, to 2,00 tam będzie!przy takiej cenie nie zastanawiałbym się ( tylko bym już brał) 3.0 tdi Tuareq jaki mam okazje w rodzinie nabyć ale póki co nam taka cena nie grozi.... więc raczej pozostanie marzenie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł/l na Lukoil w Warszawie na Radzymińskiej.
A LUKOIL w Częstochowie sprzedaje ON po 3,99zł.
A opał się lało po 50-60 groszy i za to nie ścigali
[ Dodano: Pon 11 Sty, 16 23:07 ]
Zamieszczone przez slawko80rrZamieszczone przez Andik77A ja dzisiaj wracałem z Ukrainy moim 2 wozem i tankowałem ropkę w przeliczeniu po 2,48zł za litr. Jeszcze trochę spadnie cena, to 2,00 tam będzie!przy takiej cenie nie zastanawiałbym się ( tylko bym już brał) 3.0 tdi Tuareq jaki mam okazje w rodzinie nabyć ale póki co nam taka cena nie grozi.... więc raczej pozostanie marzenie
Stać na konia to stać na owies.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł/l na Lukoil w Warszawie na Radzymińskiej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł/l na Lukoil w Warszawie na Radzymińskiej.
Nie wiem dlaczego, ale zawsze będe kojarzyć FSO jako paliwożerne dziadostwo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Nie wiem dlaczego, ale zawsze będe kojarzyć FSO jako paliwożerne dziadostwo
A co do tematu
Kalisz Lotos Optima Pb95 3.99
ON 3.79
a na Tesco odp 3.95 i 3.75Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł
Jak odbierałem auto w styczniu 2009 i podjechałem zatankować ON po 3,19 to mi się gęba sama śmiała. Już nigdy potem tak tanio nie zalałem 8)
.
.tym czasem Emila Zabrze
ON - 3,77
95 - 3,97
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł/l na Lukoil w Warszawie na Radzymińskiej.
Nie wiem dlaczego, ale zawsze będe kojarzyć FSO jako paliwożerne dziadostwo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dziś najtaniej w życiu zatankowałem ON. 3,77zł/l na Lukoil w Warszawie na Radzymińskiej.
Słaba dioptria się chyba kłania.
Ja właśnie stoję na LUKu przy DK1 Wawa/K-ce i widzę wyraźnie 3,93zł. Wczoraj było tak samo.Artur
Komentarz
-
Komentarz