No właśnie mam ten sam problem włączenie lampki przedniej nie powoduje włączenia lampki z tyłu. Ale już włączenie lampki z tyłu powoduje włączenie lampki z przodu. Jak temu zaradzić. Co trzeba zrobić.
[O1] Tylne lampki podsufitki
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez gutecky Zobacz wpisNo właśnie mam ten sam problem włączenie lampki przedniej nie powoduje włączenia lampki z tyłu. Ale już włączenie lampki z tyłu powoduje włączenie lampki z przodu. Jak temu zaradzić. Co trzeba zrobić.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpis
Jak ustawię szablon to długopisem rysuję otwór na podsufitce. Zdejmuję szablon i wycinam nożykiem do tapet.
[/url]
Komentarz
-
-
Nie wiem dokładnie. Lampkę montuję na wysokości tylnych rączek . Mniej więcej tak żeby kierowca do niej sięgnął siedząc na swoim miejscu.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez protonXx Zobacz wpisPróbował ktoś pociągnąć trzeci przewód ( z dioda prostownicza tak aby włączenie lampki z tyłu nie podawało napięcia na lampkę z przodu) z lampki przód do tych lampek z tyłu?
Ja u siebie dwa lata temu dokładałem jedną na środku nad siedzeniami i wystarczy, 3 przewody tak jak w przedniej i żadnych takich sytuacji nie mam.
i więcej światła do tego ;]
Komentarz
-
Komentarz