U mnie po prawej stronie kufra mam coś takiego. Nie wiem tylko czy jest to fabryczne w standardzie, za dopłatą czy mod poprzedniego właścicuela bo mam auto z drugiej ręki. Ale wygląda jak ori wyposażenie.
Ja wiem ze to fabryczne rozwiazanie, dlatego sie pytan czy moze ktos kombinowal cos i siebie na podobny wzor aby miec taka przegrodke
A czy kolega Bambek1 moze foto cyknac?
tomaszwrc tak jak napisał utek znajdziesz je spokojnie na allegro.
Musisz tylko zwrócić uwagę na to w jakim stanie jest sama siatka oraz jej mocowania do tapicerki.
Do siebie szukałem kilka miesięcy. W starym boczku miałem połamaną ramkę mocującą siatkę. Jak coś znalazłem rozsądnego to cena była niestety zaporowa.
Jak wpadnie mi coś rozsądnego prześlę link.
Jeżeli wymieniacie "boczki" na takie z siatką, to ja chętnie przygarnę te bez siatki. Tylko potrzebowałbym obydwie strony. Może ktoś będzie wymieniał komplet żeby zachować "odcień".
Ja wiem ze to fabryczne rozwiazanie, dlatego sie pytan czy moze ktos kombinowal cos i siebie na podobny wzor aby miec taka przegrodke
A czy kolega Bambek1 moze foto cyknac?
Oczywiście, że może ale boczna siatka wygląda u mnie tak samo jak w 3-cim poście kolegi utka. U mnie tylko nie ma tej dużej siatki na podłodze. Postaram się nie zapomnieć i wrzucić fotkę dzisiaj.
(Sorki dawno nie zaglądałem do wątku)
ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
Chyba tak... trzeba tylko zmierzyć jaką szerokość ma ten "zakamarek" aby czasem nie okazało się że brakuje kilku centymetrów i założona siatka będzie powodować nazwijmy to "ściąganie boczku".
Komentarz