jak w temacie,
czy posiadacie cos takiego w swoich O1? nie chodzi mi o wynalazki wieszane na kratkach nawiewow czy mocowanych w szczelinie szyba/uszczelka na drzwiach. :?
widzialem taki uchwyt (uzywany za 40zl) na Allegro, mocowany zamiast tylnej popielniczki. to chyba dosc dobre roziwazanie. zastanawiam sie ile moze cos takiego kosztowac w Skodzie :?: (facet z Allegro kreci i sciemnia, wiec nie kupie u niego, ale straszyl, ze taki sam uchwyt w ASO kosztowac moze nawet 160zl :roll: ...)
chyba, ze macie inne patenty (moze zaaplikowany w jakis sposob podwojny uchyt z Golfa IV/Bora)
Antimatter, mam O1 i dwa uchwyty na kubki, mowiac szczerze sa one malo funkcjonalne i najlepiej trzymaja puszki, male butelki i kubki. Ten z tylu sie przydaje za 160zl napewno nie warto. W O2 sprawa uchwytow zostala rozwiazana mniej bajerancko - przynajmniej z przod ale sa przez to 2 i bardziej funkcjonalne.
Ja mam tylko jeden kolo recznego :roll: do tego pod moja nie obecnac z jednej strony ktos mi wylmal zaczep i sie na ch.... teraz nadaje :twisted:
Mozecie zapodac zdjecie tego zamiast tylniej popielniczki? z checial bym moze zamienil A nie ma czegos w zamian przednij popielniczki ,bo ja jako ze nie pale to bym tam z checial schowek zrobil :wink: (i tak zreguly komurka tam lezy ale troche sie rysuje :roll: )
Samiec, jutro zrobie fotke i zobaczysz jak to wyglada. Jeszcze jedno to nie jest zamiast popielniczki, ale popielniczka (mala) z uchwytem na kubek.
ops: faktycznie mam to samo ,tylko ze nigdy jej nie uzywalem ,to zapomialem o tym ops: i teraz mi sie przypomialo ,bo myslalem ze jest to cos wzamian popielniczki...
Mam takie 2 , jeden z tyłu gdzie popielniczka i z przodu przy ręcznym naciskasz i się otwiera ale nie jest wygodny;/ Nie masz ani jednego uchwytu?
no wlasnie chyba nie mam :shock: niby Tour Business...
musze chyba sprawdzic z tylu, bo szczerze mowiac NIGDY nie otwieralem tylnej popielniczki, a moze to jest wlasnie to.
a powiedzcie mi; czy taki uchwyt przy recznym mozna jakos dokupic? z reguly jezdze sam, wiec dla mnie takie rozwiazanie bylo by OK
Antimatter, mam O1 i dwa uchwyty na kubki, mowiac szczerze sa one malo funkcjonalne i najlepiej trzymaja puszki, male butelki i kubki. Ten z tylu sie przydaje za 160zl napewno nie warto. W O2 sprawa uchwytow zostala rozwiazana mniej bajerancko - przynajmniej z przod ale sa przez to 2 i bardziej funkcjonalne.
ja potrzebuje uchwyt wlasnie na mala butelke albo puszke - nic innego
jednak za 160zl nie dokupilbym takiego uchwytu w ASO :wink:
ponowie pytanie: czy ktos kombinowal z uchwytami z Golfa IV? takie podwojne, mocowane w okolicy wneki radia.. ?
Ten uchwyt przy lewarku to byl tylko chyba od Elegance w gore, SLX-y mialy tam pojemnik na monety
Dokupic na pewno sie da, wystarczy znac numer z ETKI. Czy jest to przydatne, no ja tego akurat nie uzywam, no moze czasem.
Szkoda, ze nie mamy przy oknach wiekszych parapetow, bo sa auta gdzie jest duzy parapet w drzwiach przy szybie, do tego nadmuch powietrza z klimy i napoj jest lepszy niz jakby byl w chlodzonym schowku :twisted:
To od Golfa nie bedzie pasowac, bo nie mamy tego gdzie wmontowac. Golf ma inny rozklad przyciskow. Chyba ze cos w miejsce obecnego schowka, ale to jeszcze cos innego niz maja Golfy.
Ten uchwyt przy lewarku to byl tylko chyba od Elegance w gore, SLX-y mialy tam pojemnik na monety
Dokupic na pewno sie da, wystarczy znac numer z ETKI. Czy jest to przydatne, no ja tego akurat nie uzywam, no moze czasem.
w takim razie apel do posiadaczy ETKI o zapodanie numeru czesci, abym mogl zgnebic ASO o cene 8) oczywiscie pochwale sie o wyniku gnebienia
kupiłem sobie 2szt, gdyż bardzo mi się spodobało, i chciałem montować.
Nigdy nie zamontowałem, gdyż zwlekałem do tego czasu, aż zmienię radio. I zmieniłam na alpine 7998r i teraz mie mam możliwości tego zamontowania.
Jest to oryginał Nissana, a nie żadna jakaś tandetna chińszczyzna (to pewnie też jest chińszczyzna, ale jak montuje to Nissan w jakiś terenowych autkach, to nie może być to zabradzo badzewne.
Jest troszkę mniejsze niż 1din (kilka mm (trzeba zrobić jakąś rankę, albo wyciąć z tej kieszonki co jest pod radiem w standarcie.
[ Dodano: Nie 09 Kwi, 06 23:10 ]
a.. trzeba jeszcze dodać, że uchwyt można zamontować w górnego din'a, gdyż inaczej trzeba niewiele przyciąć lewarek od biegów (podobno prosty zabieg).
Ja kupiłem to na allegro i zapłaciłem całe 26 zł.
(mimo iż teraz nie jest mi to potrzebne nie chcę się tego pozbywać)
kupiłem sobie 2szt, gdyż bardzo mi się spodobało, i chciałem montować.
jasna sprawa
radio mam w gornej kieszeni i wolalbym, aby tam pozostalo.
na obcinanie drazka zmiany biegow tez nie bałdzo mam ochote..
w taki ukladzie pozostaje mi tylko uchwyt obok recznego, za chwile zadzwonie do ASO i zapytam czy mozna to kupic i za ile.
w kazdym razie dzieki wielkie za pelna informacje
EDIT: dzwonilem do ASO - 170zl :diabelski_usmiech a do Fabii - 250zl :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech po****lo ich jak lato z radiem :roll:
Komentarz