Witam.
Mam podgrzewane fotele, zakupioną instalację na dwóch przekaźnikach. Na zdjęciach oznaczyłem końcówki przewodów które zostały wycięte z instalacji przez Pana sprzedającego. Jest mi wstanie ktoś pomóc i powiedzieć jak ją połączyć żeby wszystko działało?
Instalację już położyłem pozostaje tylko podłączenie.
dwa brązowe (cieńszyi grubszy 1 i 1. idą do pierwszego fotela 2 i 2. idą do drugiego)
3 4 i 5 idą do przekaźników (3 do jednego, 4 do drogiego a 5 do obu)
6 (brązowy) 7 (szary) i 8 (niebiesko czarny) idą do regulatora
jest jeszcze kabel 9 (brązowy) ale on ma dwa końce i nie jest nigdzie wpięty
w załącznikach zdjęcia. Z góry przepraszam ale dopiero zaczynam w tych tematach i wiedza moja jest bardzo ogólna.
Jeżeli znajdzie sie ktoś kto będzie mi wstanie pomóc bardzo dziękuję i pozdrawiam
Mam podgrzewane fotele, zakupioną instalację na dwóch przekaźnikach. Na zdjęciach oznaczyłem końcówki przewodów które zostały wycięte z instalacji przez Pana sprzedającego. Jest mi wstanie ktoś pomóc i powiedzieć jak ją połączyć żeby wszystko działało?
Instalację już położyłem pozostaje tylko podłączenie.
dwa brązowe (cieńszyi grubszy 1 i 1. idą do pierwszego fotela 2 i 2. idą do drugiego)
3 4 i 5 idą do przekaźników (3 do jednego, 4 do drogiego a 5 do obu)
6 (brązowy) 7 (szary) i 8 (niebiesko czarny) idą do regulatora
jest jeszcze kabel 9 (brązowy) ale on ma dwa końce i nie jest nigdzie wpięty
w załącznikach zdjęcia. Z góry przepraszam ale dopiero zaczynam w tych tematach i wiedza moja jest bardzo ogólna.
Jeżeli znajdzie sie ktoś kto będzie mi wstanie pomóc bardzo dziękuję i pozdrawiam
Komentarz