Multikiera OI montaż, mam wszystkie części, pomoże ktoś to ogarnąć, głupot w internetach nie chce mi sie czytac
Instalacja kierownicy multifunkcyjnej
Zwiń
X
-
koleś pewnie pomożeOIIFL Kombii - 198 Km / 457Nm - R Stage One
http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...5-o2fl-2-0-tdi
T: 500286848
-
-
Zamieszczone przez Prezes__22 Zobacz wpisMultikiera OI montaż, mam wszystkie części, pomoże ktoś to ogarnąć, głupot w internetach nie chce mi sie czytac
Robiłem u siebie i w Octaviach i w Sharanach. Wiązki zawsze brałem z allegro od Cinka. Mnie się nie chciało takiej skręcać.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Poduszka jest inna. Mam na sprzedaż jakbyś chciał.
Wiązka jest inna. Koszt około 200 zł (teraz może być więcej).
Potrzebny jest sterownik multifunkcji.
Manetka może zostać od zwykłego tempomatu. Ja wymieniłem na multifunkcyjną (ma tylko włącznik ON-OFF).
Tempomat z kierownicy jest wart każdych pieniędzy. A do tego mam sterowanie radiem. Jazda to przyjemność.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DjAbra Zobacz wpisjaki numer/y OE mają pasujące kierownice?
Moja rada to kupić najtańszą jak ta wyżej za 70 zł i dać obszyć. Znalezienie oryginału w stanie bardzo dobrym to mało prawdopodobne.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpis
Moja rada to kupić najtańszą jak ta wyżej za 70 zł i dać obszyć. Znalezienie oryginału w stanie bardzo dobrym to mało prawdopodobne.
Tak czy inaczej tez jestem przed zalozeniem tego, ale biorąc pod uwage nowe radio - ja z kolei zamierzam dac se spokoj z instalacją ori i kupowaniem emulatora czy boxa can zeby to dzialalo.
Bede kombinowal ze zrobieniem wlasnego sterownika na arduino pod radio, a biorac pod uwage ze nie mam tempomatu i miec nie moge to moze uda sie wykorzystac wszystkie przyciski do czegos
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisOd Superba 1, Sharana, Passata B5, Golf 4.
ETKA pokazuje kilka numerów.
Komentarz
-
Komentarz