ten samsung super sprawa..jak zmeczony to wraca do mamusi.. ale z mojego sierściucha nieogarnol by tematu...
[O1] Podłokietniki do naszych aut
Zwiń
X
-
[O1] Podłokietniki do naszych aut
Nie wiem czy ktoś chce kontakt na dobre podłokietniki do octavi 01, od razu mówie ze nie jest to ori!! Ale....sam sie biłem z myslami czy kupic jakis z allegro bo ich tam mnostwo i w koncu znalazłem firmę na ulicy modlińskiej w warszawie ktora ma podłokietniki nie org ale pod nasze auto czyli wyciecia na zapalniczke itd. kupiłem pół roku temu i miłe zaskoczenie nic sie z nim nie dzieje super sprawa, maja tez sprzedaż przez internet, zapłaciłem 100zł za nowy.
Jesli bedzie zainteresowanie zrobie zdjęcia oraz podam namiary na firmę.
pozdrawiam
-
-
s1, sprzedają ale w tej chwili mają wystawiony tylko do meganki, chociaż na liście oferowanych w aukcji skodilator też jest:
Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Rozmawiałem z nimi wczesniej i jesli podłokietnik zamowi kilka osob zrobia obnizke dla klubu, chciałem tez kupic do drugiego autka leona ale nie mieli. Podłokietnik zrobiony jest z bardzo solidnego plastkiu zadna chinszczyzna a góra z pewnie jakijs eko skory ale naprawde dobrze sie sprawuje, oczwiscie otwiera sie.
[ Dodano: Czw 18 Lis, 10 14:57 ]
O widze na aukci ze tylko 24 mce gwar ale jak ja kupiłem to gość miał inny nick pewnie jeszcze sprzedaje pod innym nickiem i ja miałem 36 mcy gwarancji
Komentarz
-
-
musicie poczekać jeszcze do jutra bo dopiero z pracy jestem jutro wczesniej koncze zrobie napewno.
Pozdro
[ Dodano: Nie 21 Lis, 10 11:13 ]
W końcu miałem chwile na zdjęcia wrzucam do oceny.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Pozdro
[ Dodano: Nie 21 Lis, 10 21:42 ]
uaktualniono
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawulon1971takie podłokietniki ostatnio widziałem w Biedronce po 75.99 nie wiem tylko czy z tej firmy
jak widziałeś trzeba było kupić sobie parę sztuk bo napewno długo by nie polatał.
Montowany jest na 4 wkręty po 2 z kazdej strony (5 min roboty), ale te wkrety w zasadie mało trzymają bo i tak sam opiera sie na odpowiednio wyprofilowanej blasze u dołu.
Komentarz
-
-
Czy ten podłokietnik będzie pasować do Octavi 1 po faceliftingu?
Sprawdź ofertę tungowego sklepu internetowego Tomito.pl. Znajdziesz u nas pełen asortyment urządzeń AGD, wyposażenie do domu, zabawki dla dzieci czy produkty z kategorii zdrowie i uroda. Produkty wysyłamy bezpośrednio z Polski, większość w 24h. Poznaj nasze atrakcyjne ceny i zamów!
Chodzi mi o to, żeby nie trzeba było zmieniać miejsca ulokowania zapalniczki.
Uwaga! Montaż wymaga modyfikacji - skrócenia o ok 1cm plastikowej obudowy trzpienia mocującego.
Czyli mowa o tym pionowym elemencie wchodzącym w tunel?Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
-
Pixon, podciąć trzeba plastik na nóżce, w ori nóżka lekko wchodzi w tunel środkowy, a w tym co podałeś i jemu podobnych jest inny kształt i trzeba ładnie dociąć, żeby oparł się na tunelu.
Druga sprawa w linku, który podałeś jest zdjęcie łapy mocujące, ta łapa nie będzie pasować do O1FL. Łapa ma taki kształt, że wchodzi pod gniazdo zapalniczki i nie zamkniesz tunela. Są 2 rozwiązania - kupienie ori łapy w aso lub demontaż gn. zapalniczki (to według mnie głupota)
Komentarz
-
Komentarz