zujnik za pewne będzie kosztował ok.130zł raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Czujnik ma 2 piny i według ETKI to jest ten z linku, który oryginalny z tego co wszędzie widzę kosztuje 25zł więc mam nadzieje, że nie dowalą, aż takiej marży.
Już go odpinałem i przedmuchałem wtyczkę i pomogło na kilka dni :P Tylko się zastanawiam czy może jest jeszcze jeden no ale stawiam na ten przy silniku.
Witam chciałbym wymienić podsufitkę z białej na czarna oraz słupki i osłony przeciwsłoneczne koledzy macie może jakieś namiary gdzie można dostać w dobrym stanie takie rzeczy pozdrawiam
Sprzedaje środek do Octavii RS może ma podsufitkę i resztę bambetli. Czarna podsufitka była często montowana w RS ale też nie we wszystkich. Jak nie znajdziesz to zostaje Ci zabawa w obszywanie obecnej podsufitki.
DanielOctavia, kolega Pako22 robił taką zmianę w swojej O1 kombi, w wątku o jego aucie znajdziesz namiar na gościa z Płońska co się tym zajmuje, daleko nie masz. Osłony - zapytaj kolegę misiek^wro.
Nie wiem jak aktualnie, ale dla mnie ceny za czarną podsufitkę były chore. Pamiętam, że to był koszt ok 1000zł.
Lepiej zrobić softa w tej cenie, jeśli jeszcze nie masz.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Właśnie chciał bym coś zrobić w silniku ale nie mogę się zdecydować
Zacznij od softa, a dalej to już samo pójdzie.
Są grupowe chipowania. W Ecuproject cena za twój motor to chyba 700zł.
Inni tunerzy też prowadzą takie akcję.
No ale nie o tym to temat.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
ja jestem po takiej operacji wymiany wszystkiego na czarne wszystko zamowione w aso skody po dobrych rabatach 2000 zl za wszystko a troche tego jest ale efekt super a tak w ogole panowie przepraszam ze zasmiecam ale gdzie moge przedstawic swoj woz octavia norge
na pewno taniej wyjdzie, niż flok wszystkich plastików (rączki, zaślepki, etc)
ale efekt po pomalowaniu gorszy, zresztą flokowałbym tylko słupki a rączki, słoneczniki, lampkę szukał w używkach (identyczne powinny być z leona i chyba polo), nie kosztują wiele a wyglądają lepiej niż malowane. Na allegro wiszą nawet teraz słoneczniki i czarna lampka.
DanielOctavia sama podsufitka to 700 zl do tego 4 raczki 2 daszki przeciwsloneczne 1 maly daszek pod lusterkiem lampka wszystkie oslony slupkow 7szt zaslepki te pierdolki sa najdrozsze sorry zaplacilem moze z 1700 za to wszystko bo zapomnialem ze kupowalem razem z tym rure laczaca filtr powietrza z przepustnica [/u][/b]
Wyglądają spoko naprawdę, ciężko po zdjęciach dojrzeć, że są malowane. Ciężko może być tylko z czarną lampką podsufitki z przodu bo tam są białe oznaczenia na klawiszach a wyklejać to żeby farba nie pokryła to chyba duża rzeźba.
Komentarz