Montaz osiwetlenia kanapy pasazera

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaasiaaczq
    Classic
    • 2014
    • 7

eaglemirek, Na tv nie ma tego czego ja słucham bo by im fonia siadła :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
  • dawidF1
    Classic
    • 2012
    • 22

Witam mam O1 kombi roleta/kratka zwijana z tylu. Przy uchywtach na rece nad drzwiami jest zaczep na kratke i zastanawiam sie czy da rade uchyty czy wneki zaczepow zamienic/zmodyfikowac zeby zamontowac swiatlo dla pasazerow tylu? bo na podsufitce wew na srodku nie ma opcji :? to jak macie pomysl to czekam czy opcja jest pozdraiwam i z gory dzieki

Komentarz

• str33t
      Rider
      • 2010
      • 625

dawidF1, były wersje OI, w których po obu stronach pasażera były montowane lampki. Z tego co kojarzę, niestety działały one tylko na ręczne włączenie (albo były wyłączone, albo włączone na stałe). A dlaczego nie ma opcji wewnątrz na środku? Gdzieś na forum jest foto lampki (chyba z Polo), którą właśnie tak zamontowano z tyłu (elektryka idzie z lampki z przodu i zasada działania jest identyczna). Może jednak warto na to się skusić?

Komentarz

• opermon
        Rider
        • 2008
        • 318
        • Octavia II (1Z3)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja wczoraj montowałem koło rączek lampki z golfa IV lub pasata takie jak na tej aukcji http://allegro.pl/lampka-oswietlenie...970208221.html , wyszło spoko. Działają tak jak z przodu: wyłączone, włączone przy otwartych drzwiach i po ręcznym włączeniu.
        Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r

Komentarz

• dawidF1
          Classic
          • 2012
          • 22

Mozesz podeslac foto ? ja nie mam miejsca w raczkach przeznaczonego na lampki a chcialbym zrobic bo z tylu ciemno jak w d....e dla pasazerow

Komentarz

• opermon
            Rider
            • 2008
            • 318
            • Octavia II (1Z3)
            • BFQ 1.6 MPI 102 KM
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Jak coś to jutro zrobię zdjęcie. Lampki nie są zamontowane w samych rączkach ale obok nich. Tutaj masz fote jak to wygląda w golfie http://imageshack.us/photo/my-images/204/33035442.jpg/ i jak wygląda podsufitka z golfa http://allegro.pl/podsufitka-vw-golf...003418080.html. U siebie zrobiłem tak samo jak jest w golfie pomiędzy rączką a słupkiem B.

Komentarz

• dawidF1
              Classic
              • 2012
              • 22

Tyle ze nie ma wciec kolo raczek :cry: wiec elektryk bedzie musial sie pobawic?

Komentarz

• opermon
                Rider
                • 2008
                • 318
                • Octavia II (1Z3)
                • BFQ 1.6 MPI 102 KM
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Nie ma żadnej filozofii z podłączeniem, podpinasz trzy kabelki od lampki do lamki z przodu i gotowe. Ja u siebie na dwie lampki poświęciłem okolo godziny (wycięcie i podłączenie).
                Poniżej zdjecie, które obiecałem.
                Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...