Mam w aucie kluczyk z pilotem ale pilot raz dziala raz nie i szybko pada mi bateria,wiec myslę zeby dołożyc alarm z zamykaniem drzwi z pilota od alarmu. I mam pytanie czy po zamknięciu z pilota będzie aktywna funkcja podwójnego ryglowania drzwi (dioda miga w dzwiach)?
I drugie pytanie. W tunelu przy ręcznym mam takie dziwne wejście.
Niektórzy twierdza że to od fabrycznego alarmu? Czyżbym miał alarm i o tym nie wiedział? :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 17 Kwi, 13 19:53 ]
Byłem rozebrać tunel środkowy żeby zobaczyć co tam się kryje :diabelski_usmiech Znalazłem moduł telefonu :szeroki_usmiech
Powiedzcie mi do czego to służy dokładnie i jakiego telefonu potrzebuje żeby coś z tego skorzystać.
Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Mam w aucie kluczyk z pilotem ale pilot raz dziala raz nie i szybko pada mi bateria,wiec myslę zeby dołożyc alarm z zamykaniem drzwi z pilota od alarmu. I mam pytanie czy po zamknięciu z pilota będzie aktywna funkcja podwójnego ryglowania drzwi (dioda miga w dzwiach)?
tak, będzie aktywan funkcja i będzie uzbrajał się fabryczny alarm
a centralka fabtycznego alarmu jest zintegrowana z modułem komfortu, to jest w jednej puszce pod licznikami
Bartek.K, musisz miec gdzies mikrofon, obstawiam ze jako centralka glosnomowiacego to cudo bylo spiete z fabrycznym audio i dzwiek puszczalo przez glosniki samochodowe, moglo tez wciszac radio, ewidetnie brakuje kabla ktory podpinany byl do konkretnego telefonu, podejrzewam zr tez go ladowal. Sprzet wyglada na fabryczny z vag wiec proponowalvym po numerze czesci poszukac w etce numerow kabla, moze jakis po przerobce podpasuje pod twoj telefon.
Waśka, Jeśli masz zestaw bluetooth nokia to potrzebujesz jedynie telefon z bluetooth - ale jeśli to zwykły zestaw na kable to raczej marne szanse na podpięcie czegoś innego prócz nokii.
[ Dodano: Wto 23 Lip, 13 08:36 ] Bartek.K, strasznie słabe jakościowo to zdjęcie, ale przypomina złącze do nokii 6310 6310i, 6210 chyba też takie miało. Ze złączem do ładowania na gruby wtyk.
Komentarz