ahmed799, to może mała bombka mniej się spocisz :wink:
przycisk podgrzewania foteli
Zwiń
X
-
Do poliftowych jedyneczek jest jeden. :wink:
kamil92x pewny jesteś że nie pasują przełączniki z przed i poliftowej do siebie :?:
Ja u siebie zakładałem na sprawdzenie od wersji przedliftowej i pasuje jak ta lala.Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
-
Twój przycisk kolego jest z wersji jak najbardziej poliftowej. Poznałem to po bocznych blaszkach/wsówkach. A czemu nie pasuje tego Ci nie powiem. Być może w nich tkwi przyczyna lub w samym gnieździe (zaślepce). Masz możliwość wpięcia tego przycisku w inne miejsce (wolną zaślepkę :?: )Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KAMA_PLTwój przycisk kolego jest z wersji jak najbardziej poliftowej. Poznałem to po bocznych blaszkach/wsówkach. A czemu nie pasuje tego Ci nie powiem. Być może w nich tkwi przyczyna lub w samym gnieździe (zaślepce). Masz możliwość wpięcia tego przycisku w inne miejsce (wolną zaślepkę :?: )
napewno nie jest z wersji poliftowej o1
tak wyglada z poliftowej
widac ze patrzac z boku nie jest prosty , tylko wyprofilowany , wypukły , tak jak zaslepka ,
więc na przyszlość nie wprowadzaj kolego w błąd , tylko sprawdz najpierwjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Jak numer jest 1U to jest Octavia, a nie jakis Passat albo Golf3 :lol:
Tak wyglada w Golfie 3.
Tu temat o grzancach do O1 i tez jest numer 1U6
Komentarz
-
Komentarz