[b]pamiętaj że przeciwmgielne świecą bliżej niż mijania ale za to mają szerszy kąt na boki. ok
I tu się nie zgodzę niestety
pisałem to w odniesieniu do ori lamp z soczewkami , miałem takie u siebie i również to przerabiałem aż w końcu wymieniłem lampy na xenony i tyle w temacie . teraz jedynie myślę na opcją by zrobić bi-xenonw D2S lecz takich nie ma
[ Dodano: Nie 16 Lut, 14 15:01 ] jarezz, czasami zwróć uwagę iż są przypadki że fabryczne xenony oślepiają .
ROBAL_26, Więc sorki źle zrozumiałem,ale na ori soczewce i ustawieniu świecą te soczewki tak nisko że nie dało by się wgl na nich jeździć,nawet do dziennych średnio się nadają..w mojej okolicy jeździ O1 combi po FL i właśnie zauważyłem że gość w dzien jeździ na przeciwmgielnych ktorych zapewne używa jako dzienne(kto nie wie nie rozpozna się)..ale...ale moje dzienne ledy za 50 zł w zderzaku agrotjuningowe raczej bo homologacji raczej nie mają tylko jest wybite E11 oraz DRL tak że światłami do jazdy dziennej raczej ich nie można nazwać świecą lepiej niż ori soczewka tzn bardziej jest ich widać z daleka niż soczewke,tak że ori soczewke tak jak przypisała fabryka można uzywać jedynie jako przeciwmgielne/doświetlenie poboczy oczywiście ze światłami mijania..Witkoszczak, sorki za spam :diabelski_usmiech
lukasz16v, skoro mają wybite na kloszu E11 i DRL to raczej maja homologację , jeszcze jakbyś wrzucił link jakie masz światełka lub lepsze zdjęcie to można by bardziej coś napisać
Podjąłem decyzje... i wróciłem do zwykłych H4... to co mnie przekonało, to przypadkowa rozmowa z niedawnym jeszcze, użytkownikiem HIDów... przy 100km/h jak poszła z tych chińczyków chmura dymu, to zdążył się zatrzymać i wyskocyć z furki, zanim ta się sfajczyła... moze i miał pecha, ale wolę na zimne dmuchać...
Komentarz